FOLLOW US: facebook twitter

Ανδρέας Γκρουμούσας: «Στόχος η συνεχής βελτίωση»

Ημερομηνία: 23-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο προπονητής του Κοροίβου μιλά για το 5 στα 5 και τη συνέχεια του πρωταθλήματος

Η ομάδα βόλεϊ του Κοροίβου έχει ξεκινήσει με το απόλυτο στον Α΄ Όμιλο Πελοποννήσου της Β΄ Εθνικής. Έχει πετύχει πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες και μάλιστα με πέντε «τρίποντα», χωρίς να έχει χάσει σετ. Ακόμη και στο κατ’ ευφημισμόν ντέρμπι του Ομίλου με τον Θησέα στην Πάτρα, νίκησε με χαρακτηριστική άνεση, 3-0 σετ. Η φετινή ομάδα, στηριζόμενη σε δικά της παιδιά (οι 11 από τους 13 παίκτες είναι από την Αμαλιάδα) έχει δουλέψει πολύ και είναι φτιαγμένη για να πρωταγωνιστήσει και να φτάσει στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

«Ο απολογισμός είναι θετικός»

Αυτό δηλώνει σήμερα και ο αρχιτέκτονας του Κοροίβου, ο προπονητής που έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του τμήματος βόλεϊ του συλλόγου, ο Ανδρέας Γκρουμούσας.

«Ο απολογισμός μέχρι στιγμής είναι θετικός. Έχουμε ξεκινήσει με το απόλυτο και είμαστε πρώτοι στον όμιλό μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου και τους αξίζουν συγχαρητήρια για το πέντε στα πέντε.

Η ομάδα είναι δουλεμένη από πέρυσι, ενώ οι «μικροί» προπονούνται σκληρά τέσσερα χρόνια τώρα, για να μπορούν να προσφέρουν στην ανδρική ομάδα. Τα αποτελέσματα της δουλειάς μας φαίνονται στο γήπεδο και αποδείχτηκε στον α΄ γύρο ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στον όμιλο.

Χωρίς να έχω δει τις ομάδες του Β΄ Ομίλου, ίσως είμαστε καλύτεροι και από αυτές. Αυτό θα φανεί στη Β΄ Φάση, όταν θα παίξουμε χιαστί με τις ομάδες του Β΄ Ομίλου», τόνισε αρχικά ο έμπειρος προπονητής.

«Επιστέγασμα η άνοδος»

Έπειτα, ο Ανδρέας Γκρουμούσας μίλησε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τη μάχη της ανόδου: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να στοχεύσουμε στη συνεχή βελτίωσή μας.

Έχουμε μπροστά μας το β΄ γύρο της Α΄ Φάσης, ακολουθούν στα τέλη Φεβρουαρίου τα μπαράζ Πελοποννήσου και ο πρωταθλητής Πελοποννήσου θα παίξει με άλλες Ενώσεις για την άνοδο στην Α2. Εκεί τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα. Θεωρώ πως το επιστέγασμα της φετινής προσπάθειας θα είναι να επιστρέψουμε στην Α2.

Έχουμε δρόμο, όμως, ακόμα και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να φτάσουμε στο στόχο μας». Μία απουσία Στα αγωνιστικά, ολοκληρώθηκαν χθες οι προπονήσεις της εβδομάδας και οι παίκτες απολαμβάνουν 5ήμερο ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Πέμπτη.

Μοναδικός απών είναι ο Δημήτρης Παπαθεοδώρου που έχει ενοχλήσεις στη μέση, ακολουθεί θεραπεία και αναμένεται να είναι έτοιμος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 14 Ιανουαρίου, κόντρα στην Ομόνοια Ναυπάκτου, εντός έδρας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος