FOLLOW US: facebook twitter

Ανδρέας Γκρουμούσας: «Η πιο γλυκιά άνοδος»

Ημερομηνία: 25-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο προπονητής του Κοροίβου μιλά για την επιστροφή στην Α2 Εθνική

Ο Κόροιβος επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στην Α2 Εθνική και ο προπονητής του, Ανδρέας Γκρουμούσας, που έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του τμήματος, μίλησε στην «Πρωινή» για τη φετινή επιτυχία, χαρακτηρίζοντας την άνοδο αυτή ως την πιο γλυκιά: «Είναι η τρίτη άνοδος στην Α2 για μένα ως προπονητής του Κοροίβου και η πιο γλυκιά, διότι όλοι οι παίκτες μας είναι Αμαλιαδίτες, με μοναδική εξαίρεση τον Παντελίδη και έχουμε στο ρόστερ μας αρκετούς μικρούς που αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον. Δεν ήταν εύκολο, δουλέψαμε πολύ με τους μικρούς τα 2-3 τελευταία χρόνια και μαζί με τους έμπειρους παίκτες μας που τιμούν χρόνια τώρα τη φανέλα της ομάδας, κάναμε πολλή δουλειά. Ήταν δύσκολη διαδικασία να ενσωματώσουμε τους μικρούς και κυρίως τον Γκρουμούσα και τον Παπαδόπουλο που ρίχτηκαν φέτος κατευθείαν στα βαθιά και πήραν φανέλα βασικού. Εργαστήκαμε και στο ψυχολογικό κομμάτι και ήμασταν όλοι μια γροθιά. Δεν είναι τυχαίο πως όλοι οι αντίπαλοι στο Τουρνουά Ανόδου μάς είπαν ότι γυάλιζε το μάτι μας και είχαμε πολύ πάθος σε κάθε παιχνίδι. Βέβαια, μας βοήθησε πολύ και ο κόσμος και ήταν πολύ σημαντικό ότι η διοργάνωση έγινε στην Αμαλιάδα και γι’ αυτό αξίζει συγχαρητήρια η διοίκηση. Όπως συγχαρητήρια αξίζουν και οι παίκτες για τη μεγάλη προσπάθειά τους», ανέφερε αρχικά ο Αμαλιαδίτης προπονητής.

«Μας τίμησε ο κόσμος»

Όσο για το πού αφιερώνει την άνοδο, είπε: «Την αφιερώνω στο γιο μου που με άντεξε, στους χορηγούς μας και τον κόσμο που μας στήριξε. Ήταν πολύ τιμητικό για μας που έδωσε δυναμικά το «παρών» στους αγώνες μας στο Τουρνουά Ανόδου και μας ενθάρρυνε να πετύχουμε το στόχο μας. Τον θέλουμε κοντά μας και στην Α2, εκεί όπου τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα καθώς το επίπεδο είναι υψηλό».

«Να πρωταγωνιστήσουμε με ντόπιους παίκτες»

Στην ερώτησή μας για το «τι μέλλει γενέσθαι» τη νέα σεζόν, ο Ανδρέας Γκρουμούσας τόνισε: «Θα δώσω μια έκθεση στη διοίκηση με τον απολογισμό της χρονιάς και θα συζητήσουμε. Προσωπικά θεωρώ πως η ομάδα πρέπει όχι μόνο να προσπαθήσει να μείνει στην Α2 αλλά και να πρωταγωνιστήσει με την προσθήκη κάποιων Αμαλιαδιτών παικτών».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος