FOLLOW US: facebook twitter

Αναπτυξιακή ημερίδα από το Κίνημα Φίλων Χελωνίτη Κόλπου την Κυριακή στο Λαζαράκειο Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 09-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Περιβάλλον

Το ΚΙΝΗΜΑ ΦΙΛΩΝ ΧΕΛΩΝΙΤΗ ΚΟΛΠΟΥ διοργανώνει ημερίδα την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, στις 10.30 π.μ., στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας  με θέμα:

α) τη δημιουργία ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΧΕΛΩΝΙΤΗ ΚΟΛΠΟΥ

β) τη δημιουργία ΗΛΕΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ-ΚΑΝΑΔΑ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ στην παραλιακή δασική έκταση των 1100 στρεμμάτων του Δήμου Ήλιδας.

Στις εργασίες της ημερίδας, καλούνται να συμβάλουν με τις παρουσία τους και τις προτάσεις τους η Υπουργός Τουρισμού, κυρία Έλενα Κουντουρά, ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κύριος Σωκράτης Φάμελος, ο Υφυπουργός Παιδείας, κύριος Δημήτρης Μπαξεβανάκης, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κύριος Διονύσιος Καλαματιανός, οι βουλευτές του Νομού Ηλείας, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, ο Γ.Γ. Περιφέρειας ΥΠΕΚΑ, ο Δήμαρχος Ήλιδας, οι Δήμαρχοι και τα μέλη των Δημοτικών Συμβουλίων του Νομού Ηλείας, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Ηλείας, οι εκπρόσωποι μαζικών φορέων και οι πολίτες του Νομού Ηλείας. (Γραμμή Επικοινωνίας: 6983811357, e-mail: xelonitiskolpos@yahoo.com).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος