FOLLOW US: facebook twitter

Αναπάντητα «γιατί» για τον Παναγιώτη Μυλωνάκη

Ημερομηνία: 03-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο  42χρονος από την Ανδραβίδα μέσα στην πόλη του Πύργου

 Τη ζωή του σε ένα σοκαριστικό τροχαίο έχασε ο 42χρονος Παναγιώτης Μυλωνάκης του Γεωργίου, στην οδό Ολυμπίων στον Πύργο το απόγευμα της Τετάρτης. Ο άτυχος άνδρας από την Ανδραβίδα προσέκρουσε με το αυτοκίνητό του σε μαντρότοιχο και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη και βύθισε στο πένθος τη πόλη που έζησε και την ευρύτερη περιοχή όπου ήταν γνωστός και αγαπητός.

Σύμφωνα με πληροφορίες και αυτόπτες μάρτυρες το αυτοκίνητο του 42χρονου κινείτο με μεγάλη ταχύτητα στην οδό Ολυμπίων με κατεύθυνση προς τον κόμβο Αγ. Παρασκευής στην Ε.Ο. Πύργου -Τριπόλεως. Στο ύψος του εστιατορίου «Ροτόντα» ο 42χρονος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε μάντρα και κολώνα ηλεκτροφωτισμού, στην αριστερή πλευρά του δρόμου, για να «επιστρέψει» και πάλι στο κέντρο της οδού. Για τον Παναγιώτη δεν υπήρχαν ελπίδες.

Με την πρόσκρουση «έσβησε» αμέσως συνέπεια του θανάσιμου τραυματισμού του. Από τη θέση του οδηγού βρέθηκε στο παράθυρο του συνοδηγού… Σύμφωνα με μαρτυρίες το αυτοκίνητο μια στιγμή πριν εκτραπεί πέρασε δίπλα από ένα μικρό μαθητή που περπάταγε στο πεζοδρόμιο.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου και της Τροχαίας Πύργου. Ο νεαρός αφότου απεγκλωβίστηκε διακομίστηκε στο Γ.Ν. Πύργου όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. Δύσκολες οι στιγμές που ακολούθησαν για την οικογένεια του, τους γονείς και τις δύο αδελφές του, που ενημερώθηκαν από τις Αρχές για τα τραγικά νέα…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος