FOLLOW US: facebook twitter

Ανανεώθηκαν οι συμβάσεις στο Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών

Ημερομηνία: 03-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Υπεγράφη χθες από τον Δήμαρχο  Πύργου κ. Γαβριήλ Λιατσή, η ετήσια σύμβαση των στελεχών του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Δήμου Πύργου.

Πρόκειται  για τον Παναγιώτη Γεωργακόπουλο Ψυχολόγο, Χρήστο Τουμπέκη Κοινωνικό Λειτουργό και Θεόδωρο Γιαννόπουλο Κοινωνιολόγο.

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών λειτουργεί από το 2013. Είναι μια δομή για την υποστήριξη γυναικών έκφυλης βίας και πολλαπλών διακρίσεων (άνεργες, μονογονείς, μετανάστριες, ΑΜΕΑ).

Προσφέρει υπηρεσίες ψυχολογικής κοινωνικής υποστήριξης, νομικής και εργασιακής συμβουλευτικής καθώς και δράσεις ενημέρωσης καιευαισθητοποίησης.

Στεγάζεται στο κτίριο του πρώην Γαλλικού Ινστιτούτο (Γυμν. Δούκα και Ξάνθου έναντι 1ου Γυμασίου. Τηλέφωνο επικοινωνίας  2621020532.

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι το Κέντρο πέρα από τα περιαστικά ενδοοικογενειακής βίας, έχει διευρύνει το ρόλο του και στηρίζει γυναίκες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τις μέρες της κρίσης ενώ ενημερώνουν και τα σχολεία προληπτικά για την έμφυλη βία. Πλέον η προσπάθεια του κέντρου δεν αφορά μόνο την καταπολέμηση αλλά και την πρόληψη του φαινομένου της έμφυλης βίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος