FOLLOW US: facebook twitter

Ανανεωμένη η φετινή εμποροπανήγυρις Στρεφίου

Ημερομηνία: 15-10-2016 | Συντάκτης:

strefi2016-2Επίσημα εγκαίνια την Κυριακή 16/10 στις 7 το απόγευμα

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινά η τέταρτη δεκαετία για την εμποροπανήγυρη Στρεφίου. Στην 31η διοργάνωση υπάρχουν σημαντικές αλλαγές σε θέματα ασφάλειας, εμφάνισης και λειτουργικότητας. Έχει δοθεί έμφαση στη νέα κατασκευή στέγασης του χώρου, την πυρασφάλεια, αλλά και τη συμμετοχή των εμπόρων. Χθες οι έμποροι ξεκίνησαν να στήνουν τους πάγκους τους και όλοι ετοιμάζονται για τα εγκαίνια το απόγευμα της Κυριακής στις 7.

srefi2016-1Σε δηλώσεις της η Ανδριάνα Γεωργιοπούλου, συνεργάτης της διοργανώτριας της εμποροπανήγυρης Στρεφίου, Κασσιανής Λαγανά, τόνισε ότι «οι προετοιμασίες πηγαίνουν πολύ καλά, ήδη έχουν μπει στο χώρο ορισμένοι μικροπωλητές και προετοιμάζονται ώστε να είμαστε έτοιμοι για τα εγκαίνια που θα γίνουν την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 7:00 το απόγευμα. Θα υπάρχουν πολλά και ποιοτικά προϊόντα μέσα στον χώρο για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των επισκεπτών. Φέτος η συμμετοχή είναι καλύτερη, γύρω στους 500 μικροπωλητές. Δηλαδή 500 οικογένειες που θα πάρουν μεροκάματο για την επιβίωση στις δύσκολες εποχές που ζούμε όλοι. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι και στην προετοιμασία, εργατικό και τεχνικό προσωπικό από την περιοχή, όταν ανοίξουν υπάρχουν προμηθευτές και εργαζόμενοι και επίσης στο κλείσιμο για να μαζέψουμε και να παραδώσουμε το χώρο καθαρό όπως μας τον παραδίδει ο δήμος. Δημιουργεί πολλές θέσεις εργασίας και στην τοπική κοινωνία, ενώ υπάρχουν πολλοί έμποροι από την περιοχή που συμμετέχουν με τα είδη τους».

srefi2016-5

Η κα Γεωργιοπούλου ευχαρίστησε το δήμο Αρχ. Ολυμπίας για τη συνεργασία και τη στήριξή που παρέχει, αλλά και το νομό Ηλείας που κάθε χρόνο αναμένει το μεγάλο γεγονός, κάτι που όπως είπε αποδεικνύεται από την αγάπη του κόσμου.

«Φέτος συμπληρώνει 31 χρόνια, παλεύουμε μέρα νύχτα για να φτιάξουμε ότι καλύτερο και στόχος μας είναι να είμαστε κάθε χρόνο καλύτερα. Φέτος, έχουμε αλλάξει κατασκευή και θέλουμε να γίνεται καλύτερο κάθε χρόνο» σχολίασε

 

strefi2016-4

Ένα μέρος της εμποροπανήγυρης είναι και η διασκέδαση, με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Έτσι φέτος θα εμφανιστούν, η Έφη Θώδη, ο Παράμερος τη βραδιά των εγκαινίων, το συγκρότημα Μορφές και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες. Παράλληλα θα λειτουργεί το λούνα πάρκα για μικρούς και μεγάλους, καθώς και ο «Γύρος του Θανάτου».

strefi2016-3


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος