FOLLOW US: facebook twitter

Ανακοίνωσε την αποχώρησή του ο Βλαχοχριστόπουλος

Ημερομηνία: 25-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

 

vlaxoxristopoulos

Μετά από 35 χρόνια ο Άρης Βλαχοχριστόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον Κόροιβο. Ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τον Κόροιβο καθώς έχει βοηθήσει την ομάδα από διάφορα πόστα (αθλητής, προπονητής ακαδημιών, βοηθός προπονητή, υπεύθυνος υλικού και μέλος του τεχνικού επιτελείου), ανακοίνωσε χθες σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την αποχώρησή του, γράφοντας τα εξής: «Πάντα πρέπει να ξέρουμε πότε κάποιο στάδιο φτάνει στο τέλος του. Αν επιμείνουμε να παραμείνουμε εκεί περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται, θα χάσουμε τη χαρά και το νόημα όσων έχουμε ζήσει, αλλά και των άλλων σταδίων, τα οποία πρέπει να ζήσουμε. Κάποια πράγματα όσο κι αν τα πιστεύεις, όσο κι αν τα έχεις στο νου σου, όταν είναι να σου συμβούν πάντα θα σε εκπλήσσουν και θα ενεργοποιούν τον προβληματισμό σου. Κάπως έτσι… Έφτασε η στιγμή να κλείσει για μένα ένας μεγάλος κύκλος.

Η παρουσία μου, η ενεργή συμμετοχή μου στον Koroivos BC κάπου εδώ τελειώνει.

Πολλά μπορούν να ειπωθούν για όλα αυτά τα χρόνια, δεν είναι όμως της στιγμής.
Αμέτρητες οι ιστορίες, χαράς, λύπης, έντασης, αγωνίας, που είχα την τύχη να είμαι μέρος τους… Ήταν μια ζωή ολάκερη… Η Ομάδα όμως είναι πάνω από όλους και όλα. Τα πρόσωπα έρχονται και παρέρχονται αλλά η Ομάδα μένει!

Ο Koroivos BC γεννήθηκε σαν ιδέα και πέτυχε να γίνει θεσμός.

Από το 1982, έως και σήμερα ήταν ένα μεγάλο, όμορφο, μπασκετικό ταξίδι! Φεύγω γεμάτος μετά από όλα αυτά τα χρόνια, και τυχερός που τα έζησα».

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος