FOLLOW US: facebook twitter

«Αναγκαία και χρήσιμη στη βάση της αμοιβαιότητας»

Ημερομηνία: 14-10-2016 | Συντάκτης:

diamantopoulos-kostas2

Απάντηση Διοικητή Γ.Ν. Ηλείας για μεταφορά μηχανημάτων στην Πάτρα

Με αφορμή δημοσίευμα τοπικής ηλεκτρονικής ιστοσελίδας σχετικά με τη μεταφορά μηχανημάτων και εργαλείων από τη ΝΜ Πύργου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο  του Ρίου, ο Διοικητής του Γ Ν Ηλείας αναφέρει τα παρακάτω:

«Η συνεργασία των Νοσηλευτικών Μονάδων της Ηλείας με τις αντίστοιχες της Αχαΐας είναι αναγκαία και χρήσιμη στη βάση της αμοιβαιότητας.

Το σύστημα υγείας είναι ενιαίο και αδιαίρετο και στη διαχείριση του δεν χωράνε υπεραπλουστεύσεις του τύπου «εμείς και οι άλλοι».

Ο τοπικός πατριωτισμός  είναι δημιουργικός στο βαθμό που δεν εκφυλίζεται σε μίζερους τοπικισμούς αέναης γκρίνιας.

Η μεταφορά ενός από τα δύο Νευροχειρουργικά Μικροσκόπια  της ΝΜ Πύργου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου με τη σύμφωνη γνώμη του Νευροχειρουργού, δεν διαταράσσει  τη λειτουργία της ΝΜ Πύργου, το ίδιο ισχύει και για τη διάθεση ενός ισοθερμικού τροχήλατου μεταφοράς γευμάτων στο ΓΝ Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο». Ειδικά για το τελευταίο πέρα από την επάρκεια που υπάρχει στο αντίστοιχο είδος, το εν λόγω Νοσοκομείο είναι μία μονάδα που φιλοξενεί δεκάδες παιδιά από το Ν. Ηλείας.

Την ίδια στιγμή η ΝΜ Πύργου ωφελείται από αυτή τη συνεργασία με δεδομένο ότι από το Μάιο του 2014 συνεχίζονται απρόσκοπτα τόσο το Ογκολογικό όσο και το Αγγειοχειρουργικό τακτικό ιατρείο για τα οποία ήδη διερευνάται η δυνατότητα αναβάθμισης τους.

Παράλληλα  στο εφημεριακό πρόγραμμα του Οκτωβρίου συνεισφέρουν με τη φυσική  τους παρουσία τρεις ιατροί (2 Παθολόγοι και 1 Αναισθησιολόγος) από Νοσηλευτικά Ιδρύματα της Αχαΐας παρά τη σφοδρή αντίδραση της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Αχαΐας. Ευχαριστούμε το ιστοσελίδα iliaoikonomia για το ενδιαφέρον και το χώρο που μας αφιέρωσε, είμαστε υποχρεωμένοι να λογοδοτούμε στην κοινωνία».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος