FOLLOW US: facebook twitter

Αναβρασμός στο Κατάτουλα για την κεραία κινητής μέσα στο χωριό

Ημερομηνία: 10-06-2017 | Συντάκτης:

Εγκαταστάθηκε σε κτίριο του ΟΤΕ

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες 15 ημέρες στο Καράτουλα, η εγκατάσταση νέας μεγαλύτερης κεραίας κινητής τηλεφωνίας στην ταράτσα του κτιρίου του ΟΤΕ σε κεντρικό σημείο του χωριού. Ήδη οι κάτοικοι έχουν κρεμάσει πανό με συνθήματα στην περίφραξη του κτιρίου, ενώ έχουν δρομολογήσει τις αντιδράσεις τους, έχοντας απευθυνθεί στην Αστυνομία και στο δήμο Πύργου.

Το θέμα βρίσκεται υπό εξέταση, καθώς από το συγκεκριμένο σημείο περνούν καθημερινά δεκάδες παιδιά για να μεταβούν στο σχολείο τους που βρίσκεται λίγο πιο κάτω.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΤΚ Καράτουλα Γιώργος Τσατσαμπάς, «… έχουμε ενημερώσει το μηχανικό του δήμου Πύργου να γίνουν ενέργειες για την απομάκρυνση της κεραίας. Καλέσαμε την Αστυνομία, αλλά αυτοί που την εγκατέστησαν είχαν πάρει άδεια. Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε την εγκατάσταση. Δεν έχουμε ενημερωθεί για τη λειτουργία της.

Δεν ξέρουμε πως δουλεύει, σε τι εμβέλεια. Από εκεί περνούν τα παιδιά για το γυμνάσιο και το λύκειο. Υπάρχει πρόβλημα. Στο χωριό ο καρκίνος θερίζει δεν μπορούμε να ανεχτούμε αυτή την κατάσταση. Έχω κάνει και εγώ ως πρόεδρος ενέργειες για την απομάκρυνσή της και πιέζουμε προς την κατεύθυνση αυτή» τόνισε.

Η Γιαννούλα Τρυφωνοπούλου κάτοικος Καράτουλα, διαμένει σε σπίτι ακριβώς, απέναντι από την κεραία. «Ήρθαν και εγκατέστησαν μία μεγάλη κεραία, μερικά μέτρα από το σπίτι. Έχουμε διαμαρτυρηθεί, αλλά δεν ανταποκρίνεται κανείς. Εδώ και δεκαπέντε μέρες έβαλαν την κεραία και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.

Το χωριό έχει αναστατωθεί. Έχουμε μαζέψει υπογραφές και τις οποίες θα πάμε στον Εισαγγελέα. Στο σημείο είχαν κεραία μικρότερη. Την έβγαλαν και έβαλαν στην θέση της αυτή που είναι μεγαλύτερη» εξήγησε φανερά αναστατωμένη για την εξέλιξη αυτή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος