FOLLOW US: facebook twitter

Αναβολή δράσεων Δρόμου Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2020 στο Νομό Ηλείας

Ημερομηνία: 05-03-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Η Συμπολιτεία Ολυμπίας και η Οργανωτική Επιτροπή του Δρόμου Ολυμπιακής Εκεχειρίας σεβόμενοι το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, δρομείς, θεσμικούς και εθελοντικούς φορείς, υποστηρικτές και φίλους του Δρόμου Εκεχειρίας, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που έχουν ανακοινωθεί, βάσει της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου των Υπουργείων Εσωτερικών και Υγείας, κατόπιν συνεννοήσεως με τους δημάρχους Ήλιδας, Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας, της απόφασης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που αφορά τον κορωνοϊό, ανακοινώνει την ΑΝΑΒΟΛΗ των δράσεων και εκδηλώσεων του «Δρόμου Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2020» που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν στην Ηλεία στις 7, 8 και 9 Μαρτίου, για άλλη ημερομηνία.

Συγκεκριμένα, αναβάλλονται:

7 Μαρτίου – Δρόμος Εκεχειρίας Αγραπιδοχώρι – Ήλιδα (Ενστόλων)

7 Μαρτίου – Ο μαθητικός «Δρόμος του Ίφιτου»

8 Μαρτίου – Δρόμος Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2020

9 Μαρτίου – Δράσεις με σχολεία του Πύργου στο κτίριο Ξυστρή.

Η Εικαστική Έκθεση που λειτουργεί ήδη στον Εκθεσιακό χώρο ΣΠΑΠ της Αρχαίας Ολυμπίας θα παραμείνει ανοικτή μέχρι τις 12 Μαρτίου.

Οι εκδηλώσεις που έχουν προγραμματισθεί για την Αθήνα θα πραγματοποιηθούν κανονικά, εκτός αν υπάρξουν άλλες οδηγίες από την κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν προγραμματισθεί:

15 Μαρτίου – Συμβολικός Δρόμος Εκεχειρίας Πνύκα – Καλλιμάρμαρο

19 Μαρτίου – Ημερίδα – Εικαστική Έκθεση (Πολεμικό Μουσείο Αθηνών)

Επαναλαμβάνουμε ότι η νέα ημερομηνία διεξαγωγής των εκδηλώσεων του «Δρόμου Ολυμπιακής Εκεχειρίας 2020»  θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα με σχετική ανακοίνωση.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε με το routeoftruce@gmail.com και τα τηλέφωνα 6974455288, 6942088015, 6932708404.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος