FOLLOW US: facebook twitter

Αναβαθμίζονται 29 παιδικές χαρές στο δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Ημερομηνία: 23-05-2018 | Συντάκτης:

Αξιοποιείται με απόφαση του Δ.Σ για το σκοπό αυτό κονδύλι 214.000 ευρώ από το πρόγραμμα «Φιλόδημος»

Την αναβάθμιση συνολικά 29 πιστοποιημένων παιδικών χαρών σε όλες τις Τ.Κ του δήμου Ανδρίτσαινας- Κρεστένων που σήμερα είναι κλειστές, μέσα από το προγραμμα Φιλόδημος ύψους 214. 000 ευρώ, αποφάσισε στην πρόσφατη συνεδρίασή του το εκεί δημοτικό συμβούλιο. Το τεχνικό δελτίο εγκρίθηκε ομόφωνα και αναμένεται να συνταχθεί ο σχετικός φάκελος της αίτησης για την υλοποίηση των παρεμβάσεων στις παιδικές χαρές προς μεγάλη ικανοποίηση των μικρών δημοτών του δήμου Ανδρίτσαινας- Κρεστένων.  Το πρόγραμμα αυτό είναι σημαντικό γιατί πρόκειται να καλύψει τις ανάγκες 2.136 παιδιών και νηπίων έως 13 ετών που ζουν στον δήμο και όπως είπε και η αρμόδια αντιδήμαρχος Κων/να Στρουμάκου « όλα αυτά παιδιά του δήμου μας έχουν συνταγματικό δικαίωμα στο παιχνίδι.»

Οι υπό αναβάθμιση  25 παιδικές χαρές έως 400 τμ αφορούν τις κοινότητες:

Αλιφείρας, Άνω Αμυγδαλιών, Ανδρίτσαινας, Βρεστού, Βρίνας, Γραίκα, Γρύλλου, Δαφνούλας, Δραγωγίου, Θεισόας, Καλυβακίων, Κάτω Σαμικού, Λιβαδακίου, Λινίσταινας, Μακρισίων, Ματεσίου, Μπαρακιτίκων, Νέας Σκιλλουντίας, Πλατιάνας, Πλουτοχωρίου, Ραχών, Σαμικού, Σέκουλα, Φαναρίου και Φρίξας.

Τρεις παιδικές χαρές από 400 έως 800 τμ αφορούν τις Κάτω Αμυγδαλιές, το Καλλίκωμο και τα Διάσελλα και τέλος για την Δ.Ε Καλλιθέας προβλέπεται μία παιδική χαρά πάνω από 800 τμ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος