FOLLOW US: facebook twitter

Ανέλαβε καθήκοντα εκπροσώπου της Τ.Κ. Κορυφής ο Γ. Μόσχοβος

Ημερομηνία: 29-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Καθήκοντα εκπροσώπου της τοπικής κοινότητας Κορυφής του Δήμου Πύργου, ανέλαβε και επίσημα χθες μετά την ορκωμοσία του, ο αναπληρωματικός εκπρόσωπος Γιώργος Μόσχοβος.

Ο Δήμαρχος Γαβριήλ Λιατσής δήλωσε «είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που σήμερα ορκίστηκε εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Κορυφής ένας νέος άνθρωπος που πιστεύω ότι έχει πολλά να προσφέρει στην τοπική κοινωνία, είναι ένας φέρελπις νέος της τοπικής κοινωνίας Κορυφής και του Δήμου μας.

Από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα είδα το ενδιαφέρον του για τον τόπο του, είναι άκρως ενημερωμένος για τα προβλήματα που έχει η Τοπική Κοινότητα και πιστεύω ότι η συνεργασία και με μένα και με τις υπόλοιπες υπηρεσίες του δήμου θα είναι επ’ωφελεία όλων των συγχωριανών του που καθημερινά τους βασανίζουν μικροπροβλήματα. Από μεριάς μου θα εξαντληθεί ότι δυνατότητα υπάρχει».

Ο κ. Μόσχοβος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και ευελπιστεί ότι θα υπάρξει μια άριστη συνεργασία μεταξύ τους και πιστεύει ότι θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες των κατοίκων της Κορυφής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος