FOLLOW US: facebook twitter

Αμαλιάδα: Τίμησαν το Πολυτεχνείο

Ημερομηνία: 18-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

polytexneio-amaliada1

Με συμμετοχή η εκδήλωση στο μνημείο Ηρώων

Τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου τίμησαν χθες σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο μνημείο Ηρώων στην Αμαλιάδα, οι μαθητές και οι φορείς της πόλης.

polytexneio-amaliada3

Περισσότερο επίκαιρο από ποτέ το μήνυμα της αντίστασης και του αγώνα που έδωσαν οι φοιτητές του Πολυτεχνείου και αρκετός κόσμος μαζί τους, αγώνα που πλήρωσαν με τη ζωή τους…

polytexneio-amaliada2

Στις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο συμμετείχαν χθες οι μαθητές του 5ου δημοτικού σχολείου της πόλης και του 2ου ΕΠΑΛ.

polytexneio-amaliada7

Στο μνημείο Ηρώων τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των νεκρών του Πολυτεχνείου, ενώ στη συνέχεια ομιλία για τα γεγονότα εκείνων των ημερών πραγματοποίησε η καθηγήτρια του 2ου ΕΠΑΛ Αμαλιάδας Ελισάβετ Μπίσα.

polytexneio-amaliada4

Μεταξύ άλλων παρέστησαν ο πρόεδρος του ΔΣ Ήλιδας κ. Νικολακόπουλος, ο αντιδήμαρχος κ. Τζουλέκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Μανώλης Αγιομυργιανάκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων Αμαλιάδας κ. Τζούμας , ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Κυπρούλης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Τσαούσης, η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αμαλιάδας κα Παναγιωτάρα, ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Γεωργακόπουλος, ο αντιπρόεδρος της Δημ. Ενότητας Αμαλιάδας κ. Ευθυμίου, που κατέθεσαν και στεφάνι, μαζί με τους εκπροσώπους μαθητών του 5ου δημοτικού, του 2ου ΕΠΑΛ και του ΤΕΙ Αμαλιάδας. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απαγγελία ποιημάτων και την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

polytexneio-amaliada5


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος