FOLLOW US: facebook twitter

Αμαλιάδα: Τέσσερις προφυλακίσεις για τη σπείρα των αγροτικών ΙΧ-Εμφανίστηκε ο φερόμενος εγκέφαλος

Ημερομηνία: 02-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν οι τέσσερις από τους πέντε συλληφθέντες για την δράση της σπείρας που έκλεβε αγροτικά φορτηγάκια κατά παραγγελία στην Ηλεία και εμπλέκεται ακόμα σε διαρρήξεις κοσμηματοπωλείου στη Γαστούνη, καφετέριας στο Ρίο, οικίας στο Αίγιο και άλλες παράνομες πράξεις.

Χθες οι συλληφθέντες πέρασαν το κατώφλι του Ανακριτή για να απολογηθούν και μόνο ένας από τους πέντε, έμεινε ελεύθερος. Πρόκειται για έναν 18χρονο, όπου σύμφωνα με την υπερασπιστική γραμμή του συνηγόρου του Δικηγόρου Αμαλιάδας Δημήτρη Καραγιάννη, δεν εμπλέκεται στη δράση της σπείρας, παρά μόνο σε μία περίπτωση ληστείας σε βάρος 80χρονης ως συνεργός.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τηλεφωνικές επισυνδέσεις είχαν “δείξει” την συχνή επικοινωνία του 18χρονου με τον 31χρονο φερόμενο ως εγκέφαλο της σπείρας. Ο αριθμός του κινητού που καταλογιζόταν ως δικό του, δεν φέρεται να ήταν ενώ η όποια επικοινωνία υπήρχε με τον 31χρονο φέρεται να ήταν λόγω της συγγενικής σχέσης θείου – ανιψιού. Σύμφωνα με την υπερασπιστική γραμμή δεν αποδείχθηκε η εμπλοκή του 18χρονου στη σπείρα και αφέθηκε ελεύθερος.

Ωστόσο μετά από παρέμβαση του δικηγόρου Δημήτρη Καραγιάννη, εμφανίστηκε αυθορμήτως ο 31χρονος που φέρεται να είναι εγκέφαλος της σπείρας – καθώς είχαν εκδοθεί εντάλματα συλλήψεις του Ανακριτή, για αυτόν και άλλα οκτώ μέλη της σπείρας που αναζητούνται από τις αρχές. Ο 31χρονος αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος