FOLLOW US: facebook twitter

Αλ. Αντωνόπουλος: «Θέλουμε την άνοδο»

Ημερομηνία: 19-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας για τη μεταγραφή του στο σύλλογο, δηλώνοντας πως ο Α.Σ.Σ. θέλει την άνοδο.

Για το λόγο που επέλεξε τον Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας, είπε: «Από το πρώτο ραντεβού με την ομάδα, όπου μου έκανε την πρόταση συνεργασίας ο Βαγγέλης Κιούφης ήξερα ότι ήθελα να συμμετάσχω σε αυτή την προσπάθεια. Δεν είχα να σκεφτώ πολλά πράγματα καθώς ο Α.Σ.Σ Αμαλιάδας είναι ομάδα της πόλης μου και σε αυτή παίζουν πολλά παιδιά με τους οποίους μας συνδέει φιλία».

Για τους στόχους του τη νέα σεζόν και το πώς βλέπεις το νέο πρωτάθλημα: «Οι στόχοι μου για το νέο πρωτάθλημα δεν είναι άλλοι από αυτούς που έχει θέσει και η ομάδα, δηλαδή να πάρουμε την άνοδο. Πιστεύω πως θα είναι ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με δυνατές ομάδες».

Για το πώς συνδυάζει το μπάσκετ και σπουδές: «Όλα στην ζωή θέλουν οργάνωση , αν έχεις πρόγραμμα μπορείς πολύ εύκολα να τα συνδυάσεις «.

Όπως δήλωσε ο αγαπημένος του αθλητής είναι ο Μίλος Τεόντοσιτς και το μπάσκετ για τον ίδιο είναι η καθημερινότητα του  και ο τρόπος ζωής του.

Τέλος, έστειλε ένα μήνυμα στους φίλους του Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας ενόψει της νέας σεζόν: «Η προσπάθεια που γίνεται φέτος στην Αμαλιάδα δείχνει όραμα , πλάνο κ γνώση . Θα δώσουμε τα πάντα στο παρκέ να ανεβάσουμε την ομάδα κατηγορία .Σας θέλουμε όλους δίπλα μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος