FOLLOW US: facebook twitter

Αλφειός-Ξενοφών 3-2: Σπουδαία νίκη στο 89΄

Ημερομηνία: 18-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Επέστρεψε ζεστός ο Μπάρκας με δύο γκολ

Ο Αλφειός πέτυχε σπουδαία νίκη επί του Ξενοφώντα, χθες στο γήπεδο Επιταλίου με 3-2, επιστρέφοντας μετά από ενάμισι μήνα στις νίκες. Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό καθώς εξαρχής και οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ και μάλιστα στο α΄ ημίχρονο επιτεύχθηκαν τέσσερα τέρματα! Μόλις στο 2ο λεπτό ο Αλφειός σκόραρε με τον Δημήτρη  Μπάρκα, ο οποίος επέστρεψε μετά από πολύ καιρό (απουσίαζε λόγω τραυματισμού).

Ο Ξενοφών ισοφάρισε στο 7ο λεπτό με τον Πάρη Κωνσταντόπουλο και στο 11΄ ο Μιλοσέσκι έκανε το 1-2. Τέσσερα λεπτά μετά ο αρχηγός του Αλφειού, Βασίλης Μερτζάνης, έφερε το παιχνίδι στα ίσα (2-2). Στο 42΄ο Πλατανίτης έκανε τη σέντρα από αριστερά αλλά η κεφαλιά του Γαλανόπουλου πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στην επανάληψη, ο Ξενοφών είχε την εδαφική υπεροχή και κάποιες καλές φάσεις για γκολ με τους Κωνσταντόπουλο, Μιλοσέσκι, αλλά ο Αλφειός ήταν αυτός που σκόραρε στο 89΄, με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μπάρκα, έπειτα από ασίστ του Μανέτα.

Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες, καθώς στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Μανέτας με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

Αλφειός: Σακελλαρίου, Πρίφτης, Μανέτας, Σεμπέκος, Μερτζάνης, Χαραλαμπόπουλος(70’ Μουλάς), Κακαλής (90’ Καράμπελας), Τεκερλέκης, Μπάρκας, Πεσκελίδης (87’ Πέρρας), Στροφύλλας (75’ Καλαντζής).

Ξενοφών: Κουτρουμπής, Μυλωνάς, Πλατανίτης, Αναμουρλίδης, Σκαλτσάς, Αλεξόπουλος (35΄ Δημάκης), Κωνσταντόπουλος, Γαλανόπουλος(80’ Π. Κουτσογιαννάκης), Παναγόπουλος, Μιλοσέσκι, Μπακατσέλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος