FOLLOW US: facebook twitter

Αλφειός-Νίκη Τραγανού 0-1: Προελαύνει για τον τίτλο

Ημερομηνία: 04-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη Τραγανού πέρασε νικηφόρα και από το Επιτάλιο και με την αποτελεσματικότητα που δείχνει στα εκτός έδρας παιχνίδια (έχει περάσει μεταξύ άλλων και από Κρέστενα, Σαβάλια, Χάβαρι), πολύ δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση. Ο Αλφειός πάλεψε αλλά έμεινε για τέταρτο σερί αγώνα χωρίς βαθμό.  Το παιχνίδι ξεκίνησε στο ανεμοδαρμένο γήπεδο Επιταλίου, όπου ο Νοτιάς σάρωνε τα πάντα, μπροστά σε 50 μόνο φιλάθλους και το α΄ ημίχρονο διέρρευσε με ελαφρά υπεροχή της Νίκης που είχε ευνοϊκό τον άνεμο, ενώ ο Αλφειός έπαιξε με πάθος και στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο. Τρεις αξιόλογες φάσεις μπορούμε να αναφέρουμε,  στο 13΄ όταν ο Μερτζάνης έδιωξε μπροστά από την  εστία επικίνδυνο σουτ του Παρασκευόπουλου, ενώ στο 39΄ και στις καθυστερήσεις, ο Καλαντζής και ο Πεσκελίδης αντίστοιχα, είχαν καλά σουτ εκτός περιοχής, λίγο άουτ.

Πέναλτι και αποβολές στο 59΄

Στην επανάληψη, η οποία διεξήχθη υπό συνεχές ανεμόβροχο, στο 59΄ είχαμε τη φάση του αγώνα όταν ο Δούλος πήρε μια κόντρα, μπήκε στην περιοχή και ο Καραβίδας καταλόγισε πέναλτι σε επαφή με το Σεμπέκο. Το εκτέλεσε ο Νίκος Κολοτούρος που με δυνατό σουτ έγραψε το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ. Εκεί είχαμε 5λεπτη διακοπή και τελικά ο διαιτητής μετά από διαβουλεύσεις και αφού ζήτησε τη γνώμη και του βοηθού Κορδάτου, έδειξε κόκκινη στο Μπίζο και στο σκόρερ Ν. Κολοτούρο με το αιτιολογικό ότι αλληλοβρίστηκαν. Ακολούθησε ένταση και μικροεπεισόδια, χωρίς συνέχεια. Από κει και πέρα έπεσε ο ρυθμός του αγώνα.

Σημειώσαμε μόνο τρεις αξιόλογες φάσεις. Στο 64΄ όταν κοντινό σουτ του Δ. Κολοτούρου, απέκρουσε σε κόρνερ ο Σακελλαρίου που είχε πάρει θέση κάτω από τα γκολπόστ. Ακόμη, δύο καλά φάουλ του Πεσκελίδη, το πρώτο στο 77΄ απέκρουσε σωτήρια χαμηλά ο Αντωνόπουλος, δεν συγκράτησε τη μπάλα και ο Κακαλής σούταρε άουτ. Και στο 88΄ πάλι ένα φάουλ του Πεσκελίδη, αρκετά άουτ.

Κοντολογίς ήταν ένα δυνατό παιχνίδι στο οποίο πρωταγωνίστησαν από τους νικητές το αμυντικό δίδυμο Γαργαρώνης-Μπαρδούσης, ο δεξιοτέχνης Μπράβος, ο νεαρός Κασσιανός ενώ σταθερός ήταν ο Αντωνόπουλος. Από τον ηρωικό Αλφειό, που για μια ακόμη φορά έπαιξε χωρίς το Μπάρκα, καλύτεροι οι Σεμπέκος, Μερτζάνης, ο τερματοφύλακας Μπίζος και οι Τεκερλέκης, Κακαλής. Πλήγμα ο τραυματισμός του Αντώνη Πρίφτη. Καλή η διαιτησία του Καραβίδα και των βοηθών του Κορδάτου, Λιάπη.

 

Αλφειός: Mπίζος, Αντ. Πρίφτης (15΄ λ.τρ. Καλαντζής), Σεμπέκος, Μανέτας, Μερτζάνης (80΄ Χαραλαμπόπουλος), Τεκερλέκης, Νικολόπουλος (80΄ Αλ. Πριφτης), Κακαλής, Στροφύλλας, Πεσκελίδης, Μουλάς (60΄ Τ. Σακελλαρίου).

Νίκη Τρ.: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Ι. Κασσιανός, Μπαρδούσης, Γαργαρώνης, Μπράβος, Παρασκευόπουλος, Δούλος (78’  Γεωργιόπουλος), Δ. Κολοτούρος, Στ. Κολοτούρος, Ν. Κολοτούρος.

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος