FOLLOW US: facebook twitter

Αλφειός Επιταλίου- Πανηλειακός 0-2

Ημερομηνία: 17-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

panileiakos

Έκανε το 5 στα 5

Μία ακόμη νίκη, την πέμπτη κατά σειρά, πέτυχε ο Πανηλειακός, που νίκησε εκτός έδρας με 2-0 τον Αλφειό Επιταλίου κι έκανε έτσι το 5 στα 5 (μαζί με την Κρέστενα).

Πιο αναλυτικά, ο Πανηλειακός χωρίς να είναι εντυπωσιακός, ήταν καλύτερος καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και απείλησε με αξιώσεις για πρώτη φορά στο 17’, όταν σε σουτ του Βλαχόπουλου έδιωξε ο Δασκαλόπουλος και στην εξέλιξη της φάσης νέο σουτ Σκοζάι, η μπάλα κόντραρε στο Μανέτα. Στο 35’ όμως η «ερυθρόλευκη» υπεροχή απέδωσε καρπούς, όταν από σέντρα του Μπεγλεκτσή ο Βλαχόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (0-1), ενώ πέντε λεπτά αργότερα σε κοντινό σουτ του Σκοζάι έδιωξε δύσκολα ο Δασκαλόπουλος.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι απείλησαν με αξιώσεις στο 44, όταν από συνδυασμό Πεσκελίδη- Κακαλή και σουτ του τελευταίου η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Στην επανάληψη, οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης και στο 80’ ο Γκουβέρος με ωραίο σουτ στην κίνηση έκανε το 0-2 και «σφράγισε» τη νίκη. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 65’ σε σουτ του Μπεγλεκτσή έδιωξε δύσκολα ο Δασκαλόπουλος, ενώ στο 70’ σε καλοχτυπημένο φάουλ του Πεσκελίδη απομάκρυνε τον κίνδυνο ο Καπετανάκης.

Οι συνθέσεις

ΑΛΦΕΙΟΣ: Δασκαλόπουλος. Πρίφτης, Ηλιόπουλος, Μανέτας, Μερτζάνης, Παναγόπουλος, Μάζης, Κακαλής, Πεσκελίδης (89’ Σεμπέκος), Νικολόπουλος (43’ λτ Μακρής), Κακολύρης (86’ Κατσώλης).

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Καπετανάκης, Παπαπέτρου (66’ Μπουρνέλης), Γκουβέρος, Στούπης, Νιφορόπουλος, Τσουκαλάς, Σκοζάι, Χατζηστάμου (73’ Χατζηαράπης), Μπεγλεκτσής, Βλαχόπουλος, Σωτηρόπουλος (86’ Ντάβαρης).

Μαρία Καραντώνη


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος