FOLLOW US: facebook twitter

Αλφειός-Ενιπέας 1-3: Σπουδαίο διπλό…

Ημερομηνία: 13-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ενιπέας πέτυχε μεγάλο διπλό στο Επιτάλιο επί του Αλφειού με 3-1 και έφτασε τους 17 βαθμούς, τρεις πίσω από την τετράδα που οδηγεί στα πλέι-οφ. Ο Αλφειός δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και παρέμεινε στη μέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς.  Η ομάδα του Νίκου Γκρίλλα προηγήθηκε στο 15’ με καρφωτή κεφαλιά του Τριανταφύλλλη μετά από κόρνερ του Τσαντίλη.

Και στο 34’ διπλασίασε τα τέρματά της με εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσαντίλη  από 30 μέτρα! Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 49΄  οι πράσινοι του Επιταλίου μείωσαν με δυνατό σουτ του Πεσκελίδη και αφού η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο. Τέσσερα λεπτά μετά όμως, ο Τριανταφύλλης πάσαρε στον Π. Τσίγκρηλα που από κοντά  σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

 

Aλφειός: Μπίζος, Σακελλαρίου (36’ Καλαντζής), Τεκερλέκης, Μανέτας, Σεμπέκος (75’ Καράμπελας), Χαραλαμπόπουλος (30’ Καλαντζής), Νικολόπουλος, Κακαλής (61’ Λούσκος), Πρίφτης, Πεσκελίδης, Στροφύλλας.

Ενιπέας: Δασκαλόπουλος, Γκουβέρος (88’ Τριανταφυλλίδης), Δαλαβούρας (69’ Κότσιφας), Τσαντίλης, Κύτταρης, Τσίγκρηλας Δ., Γκρίλλας, Βαγγόπουλος, Τσίγκρηλας Π. (74’ Γαλανόπουλος), Παπαγεωργίου, Τριανταφύλλης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος