FOLLOW US: facebook twitter

“Αλληλεγγύη προς τα παιδιά της Μαδαγασκάρης”: Ολοκληρώθηκε η δράση στην Ηλεία

Ημερομηνία: 13-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ολοκληρώθηκε η δράση στην Ηλεία – 15 κούτες η προσφορά που συγκεντρώθηκε και έφυγε και μεταφέρθηκε δωρεάν με το ΚΤΕΛ Ηλείας

Με ιδιαίτερη συγκίνηση ολοκληρώθηκε η Δράση “Αλληλεγγύη προς τα παιδιά της Μαδαγασκάρης” η οποία διοργανώθηκε από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Δικαίου, Επιστήμης & Τεχνολογίας, Πρόεδρος του οποίου είναι η τ. Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ. Δρ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, σε συνεργασία με την Επισκοπή Μαδαγασκάρης του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και του π. Κων/νου Μαργώνη, Εφημερίου του Ιερού Ναού Αγίου Ευθυμίου Κερατσινίου της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας και εκ των βασικών συνεργατών της Επισκοπής Μαδαγασκάρης.

Η δράση συλλογής σχολικών ειδών έλαβε χώρα στο Νομό Ηλείας από τις 18 Σεπτεμβρίου 2017 έως και τις 04 Οκτωβρίου 2017. Καθ΄ όλη την διάρκεια της Δράσης συλλέχτηκαν στο Νομό Ηλείας δεκαπέντε (15) κούτες γεμάτες από προσφερόμενα είδη (καινούργια και μεταχειρισμένα σχολικά είδη), τα οποία συγκεντρώθηκαν στον Πύργο και μεταφέρθηκαν δωρεάν από το ΚΤΕΛ Ηλείας, στην Αθήνα, όπου και φορτώθηκαν σε container την Κυριακή 08 Οκτωβρίου 2017 για την Μαδαγασκάρη.

Τα μεταχειρισμένα και καινούργια σχολικά είδη θα παραλάβει ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μαδαγασκάρης κ. Ιγνάτιος και τα οποία στη συνέχεια θα μοιραστούν σε φτωχούς μαθητές σε Δημοτικά Σχολεία που τα έχουν μεγάλη ανάγκη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος