FOLLOW US: facebook twitter

«Ακροβάτες του κήπου» στο Παλούκι – Παραβρέθηκε και ο σκηνοθέτης Χρήστος Δήμου

Ημερομηνία: 11-08-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

palouki-cinema1

Βραδιές Ελληνικού Σινεμά από τη Μικρή Ακαδημία

Ολοκληρώθηκαν πριν λίγες μέρες στην παραλία Παλουκίου οι Βραδιές Ελληνικού Σινεμά που διοργάνωσε και φέτος η Μικρή Ακαδημία.

Η τελευταία προβολή «Ακροβάτες του κήπου» πραγματοποιήθηκε παρουσία του σκηνοθέτη  Χρήστου Δήμου (καταγωγή από την πλευρά της γιαγιάς του από τα Δουνέικα δήμου Ήλιδας) ο οποίος αφενός προλόγισε με πολύ κέφι και ενθουσιασμό την ταινία καθώς επίσης συντόνισε και τη συζήτηση που ακολούθησε μετά το τέλος της.

Η σκέψη που υπάρχει από φέτος για το επόμενο Καλοκαίρι είναι να γίνει επικοινωνία με όλους τους σκηνοθέτες των ταινιών που θα προβληθούν προκειμένου να προβληθούν κόπιες με αγγλικούς υπότιτλους που θα προσελκύσουν και τουρίστες που παραθερίζουν στην περιοχή.

palouki-cinema2

Από την ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ στο Facebook του σκηνοθέτη μαζί με την δική του επισυναπτόμενη ασπρόμαυρη φωτογραφία:

«Σήμερα είναι μια όμορφη Δευτέρα. Ο θείος πάει όλο και καλύτερα … και τώρα συμβαίνει αυτό.. κάποιοι θεότρελοι στήνουν ένα πανί στην αμμουδιά, φέρνουν δυο ηχεία, μαζεύουν τις σεζλόνγκ και βλέπουν ακροβάτες του κήπου.. Τι είναι η ζωή τελικά.. από το έρεβος το χθεσινό… στο σημερινό δώρο .. το πιο όμορφο κοινό. δίπλα στο κύμα… Τι είναι η ζωή;
Μα ένα συνεχές πέρα δώθε χαρά λύπη απελπισία θρίαμβος και τούμπαλιν… ευχαριστώ Σπύρο που το οργάνωσες.. .. ευχαριστώ Μικρή Ακαδημία… ευχαριστώ εσάς τους 200 που μαζευτήκατε.. μου κάνετε σήμερα ένα μεγάλο δώρο.. και το είχα τόσο ανάγκη..»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος