FOLLOW US: facebook twitter

Ακολουθώντας το μονοπάτι του καφέ στο νέο basic σεμινάριο των Coffee & Bar Experts

Ημερομηνία: 04-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Γεμάτος γεύσεις και αρώματα ο δρόμος του καφέ, αλλά πλούσιος σε γνώσεις! Αυτό διαπίστωσαν οι συμμετέχοντες του Jacobs espresso barista basic seminar των Coffee & Bar Experts, δίνοντας το παρόν σε ένα ακόμη πολύ χρήσιμο event.

Ο εισηγητης Φώτης Λέφας επέστρεψε στο πόστο του για άλλη μια φορά, δίνοντας έμφαση σε κάθε στοιχείο και λεπτομέρεια, αξιοποιώντας την εισαγωγή του αντίστοιχου Level 1 course. Οι δύο ημερες περιελάμβαναν ανάλυση σε βάθος των ενεργειών, των τεχνικών και της φιλοσοφίας του barista, ακόμα και περιπτώσεις που θα κληθεί να διαχειριστεί.

Κάθε συμμετέχοντας είχε τον δικό του χρόνο με τον κ. Λέφα και η αμεσότητα αυτή φώτισε αρκετά κενά που υπήρχαν πριν το σεμινάριο. Το πρακτικό δεύτερο σκέλος απεδείχθη πολύ σημαντικό και ωφέλιμο για όλους, καθώς λύθηκαν αρκετές απορίες.

Επόμενο στάδιο ήταν η διαμόρφωση ομάδων για την εξάσκηση latte art. Εκεί ο ιδρυτής των Coffee lovers έδωσε έμφαση στις κινήσεις που απαιτούνται για το κάθε σχέδιο ξεχωριστά, «ζωγραφίζοντας» στο φλιτζάνι.

Η άρτια διοργάνωση θέτει τις βάσεις για μια επιτυχημένη σεζόν για όλους τους συνεργάτες και αρκετές γνώσεις στο σεντούκι! Δείτε τις εικόνες …


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος