FOLLOW US: facebook twitter

Αιφνίδια αποχώρηση Βασίλη Παναγόπουλου από την «Ανάσα»

Ημερομηνία: 28-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Την αποχώρηση του, από τη δημοτική παράταξη «ΑΝΑΣΑ» με επικεφαλής τον Τάκη Αντωνακόπουλο, γνωστοποίησε χθες με δήλωση του ο Βασίλης Παναγόπουλος. Μια απόφαση αιφνιδιαστική που προκαλεί έκπληξη και που σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή για αυτήν, στάθηκε, συγκεκριμένο θέμα της ημερήσιας διάταξης, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου, η αντιμετώπιση του οποίου από τον επικεφαλής της παράταξης, φαίνεται πως δημιούργησε «ρήξη» στις σχέσεις μεταξύ τους.

Ο κ. Παναγόπουλος ωστόσο, με επιστολή του στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στην οποία γνωστοποίησε την απόφαση αποχώρησης του από την παράταξη «Ανάσα», ξεκαθαρίζει πως θα συμμετέχει πλέον ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου και τα λοιπά όργανα του Δήμου.

Αντίστοιχη επιστολή, εξάλλου, έστειλε και προς τον επικεφαλής της παράταξης «Ανάσα» Τάκη Αντωνακόπουλο, ευχαριστώντας τον για την μέχρι σήμερα συνεργασία τους και δηλώνοντας την απόφαση του να στηρίζει τις προσπάθειες και πρωτοβουλίες του, στα πλαίσια των αρχών και προτάσεων που αποτέλεσαν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις. «Θεωρώ ότι στην κρίσιμη σημερινή συγκυρία οφείλουμε άπαντες να προσφέρουμε, λαμβάνοντας ενίοτε δύσκολες αποφάσεις, προκειμένου να παραμείνουμε αμετακίνητοι στις αξίες και τις αρχές μας» ανάφερε χαρακτηριστικά.

Τι θα πράξει σε δυο περίπου χρόνια, στις επόμενες δημοτικές εκλογές, παραμένει για την ώρα άγνωστο καθώς η συμμετοχή του ή μη, θα εξαρτηθεί από τις δημοτικές κινήσεις που θα διαμορφωθούν στην πορεία…

 

Τ. Αντωνακόπουλος: «Ο χρόνος θα αποκαταστήσει τις ελάσσονος σημασίας παρεξηγήσεις»

Δήλωση, μετά την αποχώρηση του κ. Παναγόπουλου, έκανε και ο επικεφαλής της παράταξης «Ανάσα» Τάκης Αντωνακόπουλος. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ο Βασίλης Παναγόπουλος παραμένει φίλος και συνοδοιπόρος στον διαρκή και πολυμέτωπο αγώνα που δίνουμε ως παράταξη, στην τρέχουσα αυτοδιοικητική περίοδο.

Στήριξη του έργου της θητείας Παρασκευόπουλου, προστασία της διαφάνειας στην διαχείριση δημόσιου χρήματος, ρεαλιστικές αναπτυξιακές προτάσεις, ακηδεμόνευτη κομματικά δράση, συλλογικότητα, πολιτική ηθική, σεβασμός στον πολίτη, χαρακτηρίζουν την στάση μας στο Δημοτικό Συμβούλιο. Για εμάς η πολιτική εξαντλείται στον δημόσιο λόγο και στην δημόσια συμπεριφορά.

Στο πλειοψηφικό ρεύμα που διαμορφώνεται γύρω από την παράταξη μας, έχει συμβάλει σημαντικά και ο Βασίλης Παναγόπουλος. Ίσως τώρα, με την ευχέρεια που του παρέχει ο κανονισμός λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου, να στηρίξει πιο αποτελεσματικά τα ηθικά, πολιτικά, αναπτυξιακά προτάγματα της παράταξης μας.

Για εμάς δεν έχει αλλάξει τίποτα σχετικά με την αφετηρία αυτής της προσπάθειας. Ο χρόνος θα αποκαταστήσει τις ελάσσονος σημασίας  παρεξηγήσεις».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος