FOLLOW US: facebook twitter

Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας: Ένας χρόνος λειτουργίας, ένας χρόνος δημιουργίας

Ημερομηνία: 19-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

Η προώθηση των τοπικών προϊόντων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά ήταν το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, με την συμμετοχή στελεχών του υπουργείου Εξωτερικών.

Στην συζήτηση που είχε ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας  με τα στελέχη του υπουργείου Λεωνίδα Κωνσταντινίδη και Μάνο Μαρκιανό, αναλύθηκε το πλαίσιο δράσης της Αγροτοδιατροφικής Σύμπραξης, που αποτελεί, όπως σημείωσε ο κ. Κατσιφάρας, απόδειξη της συνεργασίας και της συνέργειας των ανθρώπων του αγροτοδιατροφικού τομέα με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, για την επιτυχημένη πορεία του νέου θεσμού που λειτουργεί με απτά αποτελέσματα.

«Ενας χρόνος λειτουργίας της  Αγροτοδιατροφικής Σύμπραξης , ήταν ένας δημιουργικός χρόνος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσιφάρας.

Στο πλαίσιο αυτό συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί ειδική ημερίδα στην οποία θα μετάσχει και το υπουργείο Εξωτερικών και κατά τη διάρκεια της οποίας θα αναδειχθεί η προστιθέμενη αξία των προϊόντων της Δυτικής Ελλάδας.

Στην συνάντηση παρέστησαν οι Αντιπεριφερειάρχες Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας και Αγροτικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Μητρόπουλος και η εκτελεστική Γραμματέας της ΠΔΕ Διονυσία Μαράτου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος