FOLLOW US: facebook twitter

Αγιασμός στα σχολεία της Ολυμπίας

Ημερομηνία: 13-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

agiasmoi-olympia2

Στο γυμνάσιο για το πρώτο κουδούνι ο δήμαρχος Θ. Κοτζιάς

Kοντά στους μαθητές και τις μαθήτριες  βρέθηκε την πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κος Θύμιος Κοτζιάς, στην τελετή του Αγιασμού του Γυμνασίου Αρχαίας Ολυμπίας.

Ταυτόχρονα, αντιδήμαρχοι και εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής παραβρέθηκαν στην τελετή του Αγιασμού και στις υπόλοιπες σχολικές μονάδες του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, δείχνοντας έμπρακτα την προτεραιότητα του Δήμου στα θέματα παιδείας.

agiasmoi-olympia1

Ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας στον χαιρετισμό του ευχήθηκε στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς καλή δύναμη και καλή σχολική χρονιά με επιτυχία στο έργο τους. Προέτρεψε επίσης τους μαθητές και τις μαθήτριες να αγαπάνε και να σέβονται τους γονείς και τους δασκάλους τους και να φροντίζουν το σχολείο τους σαν να είναι το σπίτι τους, υπογραμμίζοντας ότι και ο Δήμος από την πλευρά του κάνει συνεχείς προσπάθειες όλα τα σχολικά συγκροτήματα να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

«Εύχομαι από καρδιάς η νέα σχολική χρονιά να είναι εποικοδομητική, δημιουργική, γεμάτη υγεία και διάθεση για συστηματική δουλειά προκειμένου να σας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σας καθώς και σε ένα καλύτερο αύριο για εσάς, τις οικογένειές σας και την πατρίδα μας.»

Στην τελετή Αγιασμού στο Γυμνάσιο Αρχαίας Ολυμπίας παρέστει και ο Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας κος Νίκος Αγγελόπουλος, ο οποίος και αυτός με την σειρά του ευχήθηκε στους μαθητές καλή και επιτυχημένη σχολική χρονιά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος