FOLLOW US: facebook twitter

Αίολος Πύργου: Παίζουμε ποδόσφαιρο για “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

Ημερομηνία: 20-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μια εξαιρετική εκδήλωση διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο “Sports Center”.

Ο Α.Σ. ΑΙΟΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ σε συνεργασία με τον οργανισμό «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» και χορηγό επικοινωνίας το ραδιοφωνικό σταθμό VOX 103.3, διοργάνωσαν Τουρνουά Ποδοσφαίρου με σκοπό την ενίσχυση των δραστηριοτήτων του οργανισμού.

Η πρόθεση των διοργανωτών να μάθουν οι μικροί ποδοσφαιριστές την αξία της προσφοράς μέσα στον αγαπημένο τους χώρο, τα γήπεδα ποδοσφαίρου.

Σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια συνέδραμαν πολλές ακαδημίες του νομού μας, οι οποίες δέχθηκαν την πρόσκληση του Αιόλου Πύργου. Ο Αστέρας Αμαλιάδας, οι Λέοντες Αμαλιάδας, ο Ολυμπιακός Αμαλιάδας, η Ακαδημία Ολυμπιακού Πειραιώς – Πύργου και ο Πανηλειακός συμμετείχαν έμπρακτα.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι γονείς και αθλητές προσέφεραν είτε είδη πρώτης ανάγκης , είτε χρήματα τα οποία παρελήφθησαν από τους υπευθύνους  “Το Χαμογελο του Παιδιού”, οι οποίοι με τη σειρά τους ευχαρίστησαν θερμά για την πρωτοβουλία του Αιόλου Πύργου.

Φυσικά, ακολούθησαν ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις κρατώντας αμείωτο το κέφι και ενδιαφέρον όλων. Η αλήθεια είναι ότι, το αγωνιστικό κομμάτι πέρασε σε δεύτερη μοίρα…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος