FOLLOW US: facebook twitter

Αίολος Πύργου: Απόβαση στο Αγρίνιο

Ημερομηνία: 11-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μια ακόμα  μοναδική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι ποδοσφαιριστές του Αιόλου Πύργου την Κυριακή. Από καιρό ήταν προγραμματισμένη μια μακρινή απόδραση, με το Αγρίνιο αυτή τη φορά να έχει επιλεγεί ως προορισμός (είχε προηγηθεί η εκδρομή και παρακολούθηση αγώνα στην Τρίπολη).

Τα δύο λεωφορεία που μετέφεραν την αποστολή από νωρίς ανέμεναν στο «Sports Center», όπου παρά τη βροχή όλοι ήταν πιστοί στο ραντεβού τους. Το ταξίδι ευχάριστο και περίπου στις 10:00 άφιξη στις εγκαταστάσεις του Παναιτωλικού. Ένα πρότυπο αθλητικό κέντρο, το «EMILEON», όπου πραγματοποιήθηκαν φιλικές αναμετρήσεις ανάμεσα στον Αίολο Πύργου και τις Ακαδημίες του Παναιτωλικού.

Τα τμήματα Bambini, Pro Junior, Junior, Προπαίδων,  αναμετρήθηκαν μέχρι αργά το μεσημέρι, με πολύ έντονες συγκινήσεις, αλλά και χειροκροτήματα σε όλα τα παιδιά. Την ίδια ώρα, όμως, στο προπονητικό κέντρο διεξαγόταν οι  αγώνες των Κ17  Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα με τελικό σκορ 1-2 και Κ15 Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα (0-0). Ενθουσιασμένα τα παιδιά παρακολούθησαν τους αγώνες.

Είδαν το Παναιωτλικός-Ολυμπιακός

Η συνέχεια περιλάμβανε μια ακόμα μεγαλύτερη αναμέτρηση. Ο αγώνας Super League Παναιτωλικός – Ολυμπιακός ήταν προγραμματισμένος για τις 19:30, με την αποστολή να λαμβάνει τις θέσεις από νωρίς στο πολύ όμορφο γήπεδο του Αγρινίου. Ένα καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο, μια όμορφη ατμόσφαιρα και οι 22 ποδοσφαιριστές σε απόσταση αναπνοής από τους μικρούς ποδοσφαιριστές του Πύργου…

Μετά από τις φιλικές αναμετρήσεις και την παρακολούθηση τριών επίσημων αναμετρήσεων ακόμα μια εμπειρία έμεινε χαραγμένη στο μυαλό όσων ακολούθησαν το σύλλογο του Πύργου, με την προτροπή για ακόμα περισσότερες μακρινές αποδράσεις…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος