FOLLOW US: facebook twitter

Αίας Γαστούνης – Αλφειός Επιταλίου 1-2: Τεράστιο διπλό με Μερτζάνη

Ημερομηνία: 10-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

alfeios

Τεράστια εκτός έδρας νίκη, που μάλιστα ήταν και η πρώτη του στο φετινό πρωτάθλημα, πέτυχε ο Αλφειός, καθώς στο γήπεδο του Τραγανού επιβλήθηκε με 2-1 του τυπικά γηπεδούχου Αίαντα Γαστούνης, ο οποίος από την πλευρά του παραμένει χωρίς βαθμός μετά από τέσσερις αγωνιστικές!

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 25’ με ένα εκπληκτικό γκολ του Παύλου Πεσκελίδη, για να έρθει η «απάντηση» στο αμέσως επόμενο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ ο Κουλούρης έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Κι ενώ οι δυο ομάδες δημιούργησαν τις προϋποθέσεις και για άλλο γκολ, αυτός που τελικά τα κατάφερε ήταν ο Αλφειός του Νίκου Αντωνόπουλου, όταν ο Μερτζάνης με κεφαλιά στο 80’ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και μαζί όλους τους ανθρώπους του Επιταλίου στα ουράνια, γράφοντας το τελικό 1-2.

Οι συνθέσεις

ΑΙΑΣ: Τσαμπάς, Λούσκος, Τσουραπάς, Παπαστεργίου, Δημητρίου, Κανελλόπουλος, Γεωργόπουλος, Σταματάτος, Αθανασακόπουλος (70’ Αργυρίου), Κουλούρης, Καλογερόπουλος (86’ Κορισιάνος).

 ΑΛΦΕΙΟΣ: Χορτάτος, Τεκερλέκης (20’ λ.τ. Δασκαλάκης), Ηλιόπουλος, Μερτζάνης, Μανέτας, Παναγόπουλος, Νικολόπουλος, Κακαλής, Πεσκελίδης (70’ Σεμπέκος), Κακολύρης (55’ Μακρής), Μάζης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος