FOLLOW US: facebook twitter

Ίδρυση «Ολυμπιακής Σχολής Τουριστικών και Πολιτισμικών Σπουδών»

Ημερομηνία: 20-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Πρόταση-μελέτη κατέθεσε ο Επίκουρος Καθηγητής Γιώργος Παναγιωτόπουλος στο Δήμαρχο Πύργου

Πρόταση- μελέτη για την ίδρυση Σχολής Τουριστικών και Πολιτισμικών Σπουδών, παρέδωσε ο Επίκουρος Καθηγητής του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και του Δ.Ο.Ε.Π.Τ.Μ., Γιώργος Παναγιωτόπουλος στο Δήμαρχο Πύργου Γαβρίλη Λιατσή παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Μεσσαλά.

Πρόκειται για μια πρόταση- μελέτη που συνέταξε ο κ. Παναγιωτόπουλος με στόχο όπως είπε να αποτελέσει εργαλείο στη φαρέτρα του δήμου για τη δημιουργία μιας νέας πραγματικότητας, ενός αυτόνομου ιδρύματος και συμμετοχής στον ακαδημαϊκό χάρτη της χώρας.

Η σχολή αυτή, με τη διακριτική ονομασία «Ολυμπιακή Σχολή»θα έχει τρία τμήματα και συγκεκριμένα 1. Τουριστικού σχεδιασμού και ανάπτυξης 2. Διαχείρισης και αξιοποίησης πολιτιστικής κληρονομιάς και 3. γεφύρωσης ουσιαστικά και μετεξέλιξης μιας ήδη υπάρχουσας υποδομής, Τμήμα οπτικοακουστικών και ψηφιακών εφαρμογών.

Ο Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής, υποδέχτηκε με χαρά τον κ. Παναγιωτόπουλο χαρακτηρίζοντας την πρόταση- μελέτη που του κατέθεσε ως ένα σπουδαίο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. «Τον ευχαριστώ για αυτό που έκανε και πιστεύω ότι η συνεργασία μας θα είναι πολύ στενή και με μένα και με τον κ. Μεσσαλά. Εύχομαι σύντομα να έχουμε να πούμε περισσότερα…».

«Εργαλείο διεκδίκησης»

Ο κ. Παναγιωτόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την ευκαιρία που του δίνει να παραδώσει μια δουλειά που ξεκίνησε πριν ενάμιση χρόνο και πριν ένα μήνα ολοκληρώθηκε, τονίζοντας ότι η μελέτη αυτή μπορεί να αποτελέσει ένα εργαλείο μέσα στα πολλά που έχει η φαρέτρα της διεκδίκησης του δήμου για τη δημιουργία μιας νέας πραγματικότητας και συμμετοχής στον ακαδημαϊκό χάρτη. «Δηλαδή τη δημιουργία αυτόνομης σχολής ανεξάρτητα αν αυτό προσανατολιστεί προς τεχνολογικό ίδρυμα ή πανεπιστήμιο


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος