FOLLOW US: facebook twitter

Έχει και το… κλαρί τη φιλοσοφία του!

Ημερομηνία: 29-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

papadopoulou-eleni

-Χάλια, χάλια νοιώθω σήμερα, με πονάνε τα κόκαλά μου από την υγρασία ρε φιλενάδα. Τι να κάνω δεν ξέρω…

– Α. Ασημούλα μου, ου γαρ έρχεται μόνο! Εννοώ το… γήρας!

– Τον κακό σου τον καιρό Μαριγούλα, τι θες να πεις, ότι γέρασα; ίδια ηλικία έχουμε κι ας το παίζεις εσύ… βουτυρομπεμπέκα!

– Ναι, αλλά εγώ δεν παραπονιέμαι, νοιώθω ακμαία σαν το σίδερο, τι νόμιζες ότι θα με καταβάλλει η υγρασία; Εδώ σκέφτομαι να κάνω και… γυμνή ή έστω ημίγυμνη φωτογράφηση μήπως και οικονομήσω κανένα φράγκο! Δεν είδες οι τέως μοντέλες που ομολογούνε ότι… αγοράσανε σπίτι από τις γυμνές φωτογραφίσεις που είχανε κάνει; Δεν βλέπω λοιπόν «φως» από αλλού! Να… τσοντάρω στη σύνταξη τουλάχιστον ρε παιδάκι μου!

– Μόνη σου το είπες Μαριγούλα, τέως μοντέλες, που σημαίνει δίμετρες με τέλειες αναλογίες και 20 χρονών! Δεν είπε κανείς… γραίες πατσαβουριασμένες που έχουνε ανάγκη από λεφτά! Ποιος να αγοράσει περιοδικό με τέτοιες φωτογραφίες; Πρέπει να είναι πολύ διεστραμμένος, αν και τέτοιοι υπάρχουν πολλοί!

– Τολμάς και λες εμένα γραία που βάζω κάτω 20άρα; Άμα βγάλω εγώ έξω… μπούτι, τύφλα να έχει η Ζωζώκα! Και μου ρίχνει και 30 χρόνια! Άλλωστε με το photoshop τώρα, μπορείς να κάνεις θαύματα, άμα βρω εγώ έναν τέτοιο «μάγο» θα σε χαιρετάω από τις Καναρίες νήσους μετά!

– Συμβουλή φιλική, πάρε ένα… καναρίνι για παρέα κι άσε τα Κανάρια νησιά! Αυτά είναι για άλλους, φραγκάτους, όχι για… γιδοβοσκούς και χωριατονοικοκυρές, που ονειρεύονται ότι θα κονομήσουνε με μόνο κίνητροι την αφραγκία τους. Σε όλες τις εποχές τα μεταξωτά βρακιά θέλουνε και μεταξωτούς κ@λ@@ς!

– Ξέρω τι κάνεις, πας να με απελπίσεις, αλλά εγώ είμαι αποφασισμένη, κάτι ψιλά που είχα στην άκρη θα τα «επενδύσω» για να ανανεωθώ και κλείνω αμέσως ραντεβού με τον… Σειρηνάκη! Δεν έχω άλλη λύση. Από την επιδότηση και την εξισωτική του Μήτσου δεν βλέπω φως, αντί να πάρω, μου… πήρανε κι από πάνω και το μόνο που καταφέρνω είναι να βάζω πλάτη για να γεμίζουνε τα κρατικά ταμεία. Το δικό μου, μένει άδειο! Έχουνε βρει τρεις χιλιάδες τρόπους για να μας τα παίρνουνε και όταν είναι να δώσουνε, κοιτάνε και πάλι πως θα πάρουνε πρώτα αυτοί κι άμα μείνει κανέναν ψίχουλο να σε ξεγελάσουνε κι εσένα! Και να τα δελτία τύπου από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για το πόσα λεφτά μοιραστήκανε φέτος σε αγρότες και κτηνοτρόφους και ακούει κι ο κόσμος και νομίζει πως είμαστε… πλούσιοι! Κι άντε να πείσεις ότι έχεις δίκιο, μην βγω με τα βιβλιάρια στο δρόμο να τα δούνε όλοι από κοντά! Μετά σου λέει πλήρωνε τις εισφορές στον ΕΛΓΑ, πλήρωνε τον ΟΓΑ για να πάρεις σύνταξη τρεις κι εξήντα και… γαμώ το κέρατό μου δηλαδή!

– Μωρέ δίκιο έχεις φιλενάδα που φωνάζεις, αλλά τι να κάνουνε, να βγούμε δηλαδή στο… κλαρί; Εγώ τέτοιο πράμα δεν το κάνω! Εσύ βέβαια μπορεί να το… γουστάρεις κιόλας, γιατί είσαι και εκ φύσεως… πεταχτούλα! Είναι κοινό μυστικό ότι έχουνε αναστενάξει οι… στάβλοι με την πάρτη σου!

– Τα… εν οίκω μην εν δήμω φιλενάδα, στην προκειμένη περίπτωση το όλο… πλαίσιο έχει… κοινωνικό υπόβαθρο για το κίνητρο το δικό μου!

– Ωραίας που τα λες Μαριγούλα! Σαν… σπουδαγμένη! Μωρέ προχώρει εσύ κι εγώ θα επιτρέψω στον συνκρέβατό μου να αγοράσει ένα περιοδικό για να σε ενισχύσω!! Έχει και το… κλαρί τη φιλοσοφία του!!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος