FOLLOW US: facebook twitter

«Έσβησε» για πάντα το χαμόγελό του…

Ημερομηνία: 12-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

troxaio-sminitis2

Νεκρός σε τροχαίο ο σμηνίτης της 117 ΠΜ Γιάννης Χατζηδιάκος – Θρήνος στη Μυρσίνη και τα Λεχαινά

Ένα νέο παλικάρι, χαμογελαστό, που είχε όλη τη ζωή μπροστά του… Κι όμως έφυγε τόσο πρόωρα και τόσο άδικα. Η Μυρσίνη και η ευρύτερη περιοχή του Κάμπου, όπου ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός ο 21χρονος Γιάννης Χατζηδιάκος του Ηλία, πενθεί για αυτόν, που χάθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε τροχαίο στην ΕΟ Πατρών – Πύργου. Οι φίλοι του, οι συμμαθητές του, εκφράζουν μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένεια του και αναρωτιούνται με ένα πελώριο «ΓΙΑΤΙ».

Το χαμογελαστό παιδί…

Ο Γιάννης ήταν ένα πολύ αγαπητό παιδί στην περιοχή του Κάμπου, στη Μυρσίνη, τα Λεχαινά, το Νιοχώρι, την Κυλλήνη… Εργαζόταν στο γνωστό Jo Club πριν την στρατιωτική του θητεία και έτσι ήταν πολλοί αυτοί που τον γνώριζαν από το χώρο εργασίας του τα καλοκαίρια.

Το μοιραίο βράδυ είχε βγει με τον 21χρονο αδερφικό του φίλο που οδηγούσε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε. Μαζί ήθελαν να διασκεδάσουν μιας και τη Δευτέρα θα ξεκινούσε ο φίλος του τη στρατιωτική του θητεία με λίγους μήνες διαφορά από το Γιάννη που είχε καταταγεί στην  Πολεμική Αεροπορία στην Τρίπολη τον περασμένο Γενάρη και υπηρετούσε ως σμηνίτης στην 117 ΠΜ. Όμως έμελλε η βραδιά αυτή που πολλοί έχουν ζήσει χαρούμενα στη ζωή τους δίπλα σε φίλους, να έχει τραγική κατάληξη… Ο Χάρος τον έβαλε σημάδι. Η επιστροφή για το σπίτι δεν ολοκληρώθηκε.

troxaio-sminitis1

Λίγο μετά τις έξι το πρωί στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, με κατεύθυνση προς Λεχαινά, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο φίλος του καρφώθηκε πίσω από το προπορευόμενο φορτηγό και τινάχτηκε στο πρανές του δρόμου σε αύλακα. Ο Γιάννης “έφυγε” ακαριαία… Οι διασώστες του ΕΚΑΒ και οι πυροσβέστες που έφτασαν εκεί στην θέση “Βαγγελέικα” δίπλα στο Καπελέτο στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, τον βρήκαν νεκρό… Οι γιατροί στο Κ.Υ. Βάρδας περιορίστηκαν στο να διαπιστώσουν το θάνατό του… Ο 21χρονος φίλος του και οδηγός του ΙΧ τραυματίστηκε ελαφρότερα και μεταφέρθηκε αρχικά στο ΚΥ Βάρδας και έπειτα στο ΓΝ Πύργου. Η κηδεία του έγινε χθες το απόγευμα παρουσία στρατιωτικού αγήματος από την 117 ΠΜ.

Τον αποχαιρετούν στο Facebook

«Καλό ταξίδι μάγκα μου!! Εμείς οι φίλοι και οι συμμαθητές σου μια ζωή έτσι θα σε θυμόμαστε!! Χαμογελαστό!! Αυτή η στιγμή στη φωτο θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό ρε αντράκο!!!» γράφει ένα από τα μηνύματα που αφήνουν φίλοι του στο Facebook.

«Αν και σε ήξερα λίγους μήνες κατάλαβα αμέσως τι λεβέντης ήσουν.
Ωραίος ευγενικός άξιος εμπιστοσύνης.
Πραγματικά στεναχωριέμαι που δεν θα σε ξαναδώ….
Εύχομαι στους δικούς να ζήσουν να σε θυμούνται και στους φίλους σου να προσέχουν στο δρόμο όταν οδηγούν…», γράφει ένα άλλο…

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι από τα νέα του ξαφνικού θανάτου του αγαπημένου μας σμηνίτη» περιγράφουν και από τη μονάδα που υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία…

«Αλλο ενα νεο παιδι χαθηκε…ενα απο τα καλυτερα…ενας καλος συναδελφος…και ακομα καλυτερος φιλος…καλο δρομο αδερφε…» … «Καλό ταξίδι φιλαράκι μου Γιάννης Χατζηδιάκος … Ένα απο τα καλύτερα παιδιά που έχω συνεργαστεί !!» γράφουν δύο συνάδελφοί του στη δουλειά…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος