FOLLOW US: facebook twitter

Έρχεται η Λευκή Νύχτα στην Αμαλιάδα: Μια βραδιά αγορών και διασκέδασης

Ημερομηνία: 10-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Όλα είναι έτοιμα για τη «Λευκή Νύχτα 2017», το μεγάλο εμπορικό γεγονός του καλοκαιριού της Αμαλιάδας, που όπως είναι γνωστό φέτος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Αυγούστου από τις 8 το βράδυ μέχρι πρωίας, με τη συνεργασία του Δήμου Ήλιδας και του Εμπορικού Συλλόγου. Χθες ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου για τις εκδηλώσεις του Σαββάτου παρουσιάζοντας το πρόγραμμα.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας Νίκος Σιαψάλης, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοικτά από τις 7,30 το απόγευμα έως τα ξημερώματα. «Είμαστε έτοιμοι για τις εκδηλώσεις της Λευκής Νύχτας, να υποδεχθούμε τον κόσμο, να ψωνίσει σε πολύ καλές τιμές και να διασκεδάσει με τις πολλές εκδηλώσεις που έχουμε ετοιμάσει. Μετά το πρόγραμμα στην Αμαλιάδα θα δοθεί συνέχεια στην παραλία της Κουρούτας όπου τα καταστήματα θα υποδεχθούν τον κόσμο για να διασκεδάσει έως το πρωί» τόνισε.

Ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Γεωργακόπουλος τόνισε πως «… έγιναν μεγάλες προσπάθειες για να έχει επιτυχία το γεγονός και σε αυτό συνέβαλαν και οι χορηγοί που βοήθησαν σημαντικά. Πιστεύουμε ότι θα έρθει πολύς κόσμος και να αγκαλιάσουν τις εκδηλώσεις, ενώ τα καταστήματα θα έχουν πολύ μεγάλες εκπτώσεις. Και εμείς θα αγκαλιάσουμε τον κόσμο να κάνει τις αγορές του και να διασκεδάσει και να θα αποδείξουμε πως ο εμπορικός σύλλογος πασχίζει για το καλό του καταναλωτή. Μας έχουν στηρίξει το ΕΒΕ Ηλείας και η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας στην προσπάθεια αυτή.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις με αγαπημένες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου, όπως ο Γιάννης Βαρδής, ο Γιώργος Λιανός και ο Ηλείος Θεολόγος Αναγνωστόπουλος, ενώ θα πραγματοποιηθεί και η 1η Επίδειξη Μόδας της «Λευκής Νύχτας» στην πλατεία Αγίου Αθανασίου.

Επίσης το γυμναστήριο Αθλοκίνηση θα παρουσιάσει ένα υπέροχο θέαμα με ξέφρενους Latin ρυθμούς, Bachata, Salsa, Rumba, Mambo, Samba, και υπέροχες χορογραφίες Zumba και Animation που θα ξεσηκώσουν τον κόσμο, ενώ παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες γωνιές της πόλης.

Πρόκειται για μια νύχτα γιορτής, απλωμένη σε κάθε γωνιά της Αμαλιάδας, θέλοντας να αναδειχθεί η τοπική αγορά, τα καταστήματα, οι επιχειρήσεις και η ομορφιά της πόλης, αλλά παράλληλα να περάσει μηνύματα αισιοδοξίας, να ψυχαγωγήσει τους επισκέπτες και να επιβραβεύσει το αγοραστικό κοινό με μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

7:30μ.μ Πλατεία Λαζαράκη

4ο Τουρνουά Ping-Pong Βασίλης Βασιλικιώτης

8:00 μ.μ στο κέντρο της πόλης

Ξυλοπόδοροι & Clown “X-Saltimpagos” διασκεδάζουν τους μικρούς μας φίλους

9:00 μ.μ Πλατεία Μπελογιάννη

Το Γυμναστήριο «Αθλοκίνηση» σε θεαματικές χορογραφίες

9:30μ.μ Πλατεία Μπελογιάννη

ΣΥΝΑΥΛΙΑ με το Συγκρότημα «Smokin Head»

9:45 μ.μ Πλατεία Αγ. Αθανασίου

1η Επίδειξη Μόδας

10:00μ.μ Εξω από το Δικαστικό Μέγαρο

Συναυλία Θεολόγος Αναγνωστόπουλος Live Band

12:00 μ.μ. Πλατεία Λαζαράκη

Συναυλία Γιάννης Βαρδής – Γιώργος Λιανός.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος