FOLLOW US: facebook twitter

Έρευνα για τη Γέφυρα του Ρίο και την Ολύμπια Οδό – Συμμετείχε ο Δήμαρχος Πύργου

Ημερομηνία: 04-08-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

liatsis-karamolegos

Συνάντηση με  τον κ. Γιάννη Καραμολέγκο, οικονομολόγο, επιστημονικό συνεργάτη του ΠΟΑΔΕΠ (Παρατηρητήριο Οδικών Αξόνων Δυτ. Ελλάδας & Πελοποννήσου) είχε χθες ο Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβρίλης Λιατσής.

Το παρατηρητήριο, αποτελεί μια καινοτόμο δράση που προήλθε από πρωτοβουλία Καθηγητών Πανεπιστημίου με στόχο τη συνεχή μελέτη των κοινωνικοοικονομικών επιδράσεων των μεγάλων συγκοινωνιακών έργων στην περιφέρεια αλλά και στο σύνολο της χώρας.

Η σημερινή συνάντηση είχε ως σκοπό την καταγραφή των απόψεων του Δημάρχου, στα πλαίσια συγκεκριμένης σχετικής έρευνας, όσον αφορά στο ρόλο και τη λειτουργία της Γέφυρας Ρίου Αντιρρίου και του νέου αυτοκινητόδρομου Αθηνών – Κορίνθου- Πατρών (Ολυμπία Οδός).

Ο κ. Δήμαρχος απάντησε στις ερωτήσεις του κ. Καραμολέγκου και διατύπωσε επιπλέον τις απόψεις του σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην Ηλεία από πλευράς οδικών αξόνων, και τις επιπτώσεις που έχει το γεγονός αυτό στην οικονομική και στην κοινωνική ζωή του τόπου.

 «Είναι αποφασιστικής σημασίας η συμμετοχή του Δημάρχου κ. Γαβριήλ Λιατσή στην διαμόρφωση του πλαισίου χρήσης της Ολυμπίας Οδού και της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου, μέσα από την έρευνα του ΠΟΑΔΕΠ η οποία διεξάγεται σε περισσότερους από 70 φορείς όπως Δήμους, Περιφέρειες, λιμάνια, αεροδρόμια, ΚΤΕΛ, Νοσοκομεία, μεγάλες επιχειρήσεις κ.λ.π.» δήλωσε ο κ. Καραμολέγκος και εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον κ. Λιατσή για τη συμμετοχή του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος