FOLLOW US: facebook twitter

Ένα story ελληνικής έμπνευσης και υπογραφής

Ημερομηνία: 16-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

03d01d8f731d964d5ba0222ba59d26b41

Λανσάροντας το φιλόδοξο αλλά ρεαλιστικό του αφήγημα ο Κούλης, μιλώντας στους εθνοπατέρες της Βουλής, για να μαθαίνει και το πόπολο,  υπογράμμισε πως μόλις αποχαιρετίσουμε τον αιθεροβάμονα Αλέξη που του φτάσανε δυο χρόνια για να καταστρέψει εκ θεμελίων παρακαλώ ότι δημιουργικό και ελπιδοφόρο είχαν χτίσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις, επιφέροντας τόσα δεινά στο τόπο, θα υποδεχθούμε την αέναη άνοιξη της οικονομίας.

Αφού λοιπόν ανατρέψει αυθωρεί και παραχρήμα την δυσμενή κατάσταση, οδηγώντας το σύνολο του πληθυσμού στην ευημερία, στην συνέχεια τοποθέτησε τον πήχη του προγραμματικού του σχεδίου πολύ ψηλότερα.

Θα μεταβάλει με στοχευμένες κινήσεις τις αντίξοες και νοσηρές κλιματολογικές συνθήκες, που τόσο ταλαιπωρούν τον αγροτικό πληθυσμό της χώρας, σε εύκρατες και υγιεινές. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπερνά τους 30 βαθμούς και η υγρασία δεν θα ενοχλεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Ακόμα και την χειμερινή περίοδο, άντε να ρίχνει καμιά ψιλή βροχούλα, ίσα- ίσα για να δροσίζει.

Μ’ άλλα λόγια θα μετατρέψει τη χώρα σε εξωτικό προορισμό με το πιο ευχάριστο κλίμα της υφηλίου.

Όπως καταλαβαίνετε θα πλημμυρίσουμε τουρίστες οι οποίοι θα σουλατσάρουν δώδεκα μήνες το χρόνο σε όρη και παραλίες αφήνοντας στο πόπολο αφειδώς τα ωραία τους ευρώ και δολάρια. Χαράς ευαγγέλια πα’ να πει. Τους μόνους που κλαίω με μαύρο δάκρυ είναι κάτι αυτοδίδακτους αλμπάνηδες μετεωρολόγους οι οποίοι αφού θα κάνει κάθε μέρα καλοσύνη, θα μείνουν στα αζήτητα και θα αναγκαστούν να λουκετάρουν το κατάστημα. Μαύρο φίδι στο κόρφο τους γιατί ποιος θα ασχολείται τότε με μερομήνια και λοιπά ξεπερασμένα.

Όσον αφορά τον περιβόητο «κόφτη» που περίμενε έτοιμος να πετσοκόψει μισθούς και συντάξεις, από ‘δω και στο εξής θα κλαδεύει μόνο τις παρεκτροπές του τζαναμπέτη του Κελσίου. Μόλις ο υδράργυρος ανηφορίζει πάνω από τους 35 βαθμούς θα τον επαναφέρει μ’ ένα τσακ σε επίπεδα Μπαλί…

Αυτά διαφώτισε ο Κούλης αρμοδίως τους άχρηστους που εφτά χρόνια τώρα δεν στάθηκαν ικανοί να συγγράψουν ένα story ελληνικής έμπνευσης και υπογραφής…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος