FOLLOW US: facebook twitter

Ένα «Παράξενο ζευγάρι» αύριο στην Ήλιδα με τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Γιάννη Ζουγανέλη

Ημερομηνία: 19-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

Το αστείο, τρυφερό και συγκινητικό έργο του  Νιλ Σάιμον «Παράξενο Ζευγάρι» με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Βλαδίμηρο  Κυριακίδη που υπογράφει και την σκηνοθεσία της παράστασης, παρουσιάζεται αύριο Παρασκευή 20 Ιουλίου στο θέατρο της Ήλιδας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 28ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίας Ήλιδας.

Ο Όσκαρ είναι ένας αθλητικός συντάκτης σε εφημερίδα της Νέας Υόρκης, καλοπληρωμένος αλλά λίγο… χαλαρός στα έξοδα. Η πρώην σύζυγός του μάταια περιμένει την διατροφή και η εφορία αδίκως την δήλωσή του.

Γοητευτικός και άστατος, κοινωνικός και σκορποχέρης, ξενύχτης και τρομερά τσαπατσούλης, ο Όσκαρ είναι ο αντίποδας του φίλου του του Φέλιξ που είναι και οικονόμος και μονογαμικός και σπιτόγατος και άσσος στο νοικοκυριό. Οι δυο τους, εκτός από μια βαθιά φιλία, μοιράζονται και την εμπειρία ενός διαλυμένου γάμου. Διότι όταν η σύζυγος του Φέλιξ τον πετάει έξω από το σπίτι, ο φίλος του ο Όσκαρ του προσφέρει το δικό του ως καταφύγιο.

Η συμβίωση των δύο αυτών ανθρώπων, έχει ανατρεπτικά, εκρηκτικά, ξεκαρδιστικά αποτελέσματα…

Στην παράσταση παίζουν: Γιάννης Ζουγανέλης, Βλαδίμηρος Κυριακίδης,Πάνος Σταθακόπουλος, Βάσω Γουλιελμάκη, Ιωάννα Ασημακοπούλου , Γιώργος Χατζής, Ντίνος Σπυρόπουλος, Ερμόλαος Ματθαίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος