FOLLOW US: facebook twitter

Έλα να νικήσεις τον καρκίνο… χαμογελώντας!

Ημερομηνία: 20-08-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

xarise-zwi-kourouta

Πάμε Κουρούτα! 20 & 21/8 – GNN 3on3 streetball

-Ενημερώσου & Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών με 2 απλές κινήσεις!

Ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών & δωρητών κυττάρων αίματος «Δίνω Ζωή» θα βρίσκεται στην παραλία Κουρούτας σήμερα Σάββατο 20 & αύριο Κυριακή 21 Αυγούστου  για να διαδώσει το μήνυμα της Εθελοντικής Δωρεάς Μυελού των Οστών.

Δίπλα από το γήπεδο του GNN 3on3 streetball θα υπάρχει περίπτερο ενημέρωσης  (ώρες 19:30- 22:30) και σε συνεργασία με το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Αμαλιάδας θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση & εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Παράλληλα σήμερα (ώρες 18:00-21:00) οι μικροί φίλοι μπορούν να συμμετέχουν στο εργαστήριο δημιουργικής απασχόλησης που θα πραγματοποιηθεί από τον υπεύθυνο ζωγραφικής της Παπαχριστοπούλειου Βιβλιοθήκης κ. Kristo Hasa στον χώρο που πραγματοποιείται η 14η Έκθεση Τέχνης Ηλείων. Θα πραγματοποιηθεί έκθεση ζωγραφικής με έργα μικρών παιδιών , & δημιουργική απασχόληση με ζωγραφική, έργα με πυλό & χειροτεχνίες με στόχο την διάδοση της εθελοντικής αιμοδοσίας στους μικρούς φίλους και αυριανούς αιμοδότες.

 Στην δράση συμμετέχουν, επίσης, ο Εμπορικός σύλλογος Αμαλιάδας, η παιδική ομάδα Ζωγραφικής της Παπαχριστοπούλειου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας & το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης Α Μπε Μπα Μπλομ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος