FOLLOW US: facebook twitter

Έκτακτο Δ.Σ. Πύργου ζητά ο Α. Καράμπελας για τον δρόμο Πατρών-Πύργου

Ημερομηνία: 16-04-2018 | Συντάκτης:

Την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τον Αυτοκινητόδρομο Πάτρα – Πύργος ζητά ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Πύργος – Έργο Πολιτών» Αντώνης Καράμπελας με ανοιχτή επιστολή πουέστειλε στον Δήμαρχο Πύργου κ. Γαβρίλη Λιατσή και στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ Μεσσαλά Δημήτρη.

Συγκεκριμένα ο κ. Καράμπελας αναφέρει:

Κύριε Δήμαρχε, Κύριε Πρόεδρε

Η κατασκευή του αυτοκινητόδρομου «Πάτρα-Πύργος» είναι ένα έργο που χρόνια οι πολίτες της Ηλείας και όλοι οι φορείς διεκδικούν. Δυστυχώς, όμως,  μέχρι σήμερα δεν έχει υλοποιηθεί, ενώ η πολιτεία με συνεχείς υπαναχωρήσεις δεν έχει αφουγκραστεί το πάγιο αυτό αίτημα.

Είναι ένα έργο που με την εκτέλεσή του θα εξαλειφθούν τα πολλά θανατηφόρα ατυχήματα και θα πάψουμε να μετράμε απώλειες ανθρώπινων ζωών.

Είναι ένα έργο που θα δώσει το έναυσμα της τοπικής και περιφερειακής ανάπτυξης που ο τόπος μας και ειδικότερα ο δήμος μας έχει τόσο ανάγκη.

Παράλληλα το τελευταίο χρονικό διάστημα από πολλούς θεσμικούς φορείς αλλά και από ΜΜΕ εκφράζεται δημόσια η ανησυχία για την παρατηρούμενη καθυστέρηση σε σχέση με την αναμενόμενη έγκριση και ένταξη αυτού του έργου ως μεγάλου έργου από την Ε.Ε.

Κύριε δήμαρχε, Κύριε Πρόεδρε

κατόπιν αυτών, ως παράταξη «ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ» σας καλούμε, όπως άμεσα συγκαλέσετε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το συγκεκριμένο αυτό θέμα.

Αυτονόητο τυγχάνει ότι στη συνεδρίαση αυτή θα πρέπει να κληθούν όλοι οι φορείς του Νομού και του Δήμου μας, προκειμένου από κοινού να συγκροτηθεί ένα ισχυρό μέτωπο διεκδίκησης που θα πιέσει προς την κατεύθυνση της ολοκλήρωσης  της διαγωνιστικής διαδικασίας και την έναρξη εκτέλεσής του το 2018.

Με τιμή

για την παράταξη «ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Αντώνης Καράμπελας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος