FOLLOW US: facebook twitter

Έκοψε την πίτα του στην Αμαλιάδα το Σωματείο παραπληγικών- κινητικά αναπήρων Π.Ε Ηλείας

Ημερομηνία: 20-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

parapligikoi-swmateio-pita2

Σεβασμός στους ανθρώπους με αναπηρία

Την πίτα τους έκοψαν το Σάββατο το απόγευμα, τα μέλη του το Σωματείου Παραπληγικών – Κινητικά Αναπήρων Π. Ε. Ηλείας σε μια ζεστή και γεμάτη ευαισθησία εκδήλωση στην Αμαλιάδα στο Λαζαράκειο δημοτικό Μέγαρο.

parapligikoi-swmateio-pita4

Στην εκδήλωση που συμμετείχε πλήθος κόσμου παραβρέθηκαν από τους τοπικούς άρχοντες ο Δήμαρχος Ηλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Πύργου Ανδριάνα Αγγελακοπούλου, από την περιφέρεια ο Περιφερειακός Σύμβουλος Λάμπης Αριστειδόπουλος, ο πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής Ν. Ηλείας των ΑΝΕΛ, κ.Τάκης Τσιλιμίγκρας, ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Πύργου κ.Νίκος Βλαχαντώνης ο Αντιπρόεδρος των ΑμεΑ Αρκαδίας κ.Τάκης Παρασκευόπουλος, η πρόεδρος της Τ.Κ Κυλλύνης Δήμητρα Φιτσάλου, μέλη του Πολιτισιτκού και Καλλιτεχνικου Συλλόγου “ΗλειοΤέχνες  και πολλοί φίλοι του Συλλόγου.

Το φλουρί το κέρδισε ο μικρός Γιώργος, μέλος του Σωματείου από το Ειδικό Σχολείο ο οποίος και πήρε και το δώρο του που είναι πολύ χρήσιμο για εκείνον ως ΑμεΑ, ένα ολοκαίνουργο αναπηρικό αμαξίδιο χορηγία στο Σωματείο από το κατάστημα Ορθοπεδικών ειδών της Βασιλικής Γαλανοπούλου στην οδό Μανωλοπούλου στον Πύργο.

parapligikoi-swmateio-pita1

Της εκδήλωσης προηγήθηκε Γ.Σ του Σωματείου, όπου έγινε απολογισμός των δράσεων της περασμένης χρονιάς και ανάλυση των στόχων για το 2017, με αναφορά στα προβλήματα κυρίως της καθημερινότητας και της μετακίνησης που αντιμετωπίζουν οι κινητικά ανάπηροι στην Ηλεία, απαιτώντας την ίση μεταχείρισή τους, το δικαίωμα να κινούνται ελεύθερα στην πόλη για να μπορούν να δραστηριοποιούνται και να είναι μέλη μιας κοινωνίας που σέβεται τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα.

parapligikoi-swmateio-pita3


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος