FOLLOW US: facebook twitter

Έκοψαν τον πλάτανο στην πλατεία Δικαστηρίων

Ημερομηνία: 28-10-2016 | Συντάκτης:

platanos-dikastiria

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την Υπηρεσία Πρασίνου

Παρεμβάσεις εξωραϊσμού στο κέντρο της πόλης, συνεχίστηκαν και χθες από την υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Πύργου, δίνοντας έμφαση στην πλατεία Δικαστηρίων και περιμετρικά αυτής. Παρουσία του αντιδημάρχου Βασίλη Σεϊντή, συνεργεία της υπηρεσίας, προχώρησαν στο κόψιμο του μεγάλου πλατάνου, που βρίσκονταν στο κέντρο της μικρής κόκκινης πλατείας καθώς είχε διαπιστωθεί πως το δέντρο είχε ξεραθεί και υπήρχε κίνδυνος ατυχήματος σε περίπτωση πτώσης του σε ενδεχόμενη κακοκαιρία.  

platanos-dikastiria2

«Όπως έχουμε προαναγγείλει, με την  υπηρεσία του πρασίνου προχωρούμε σε παρεμβάσεις στο κέντρο της πόλης. Σήμερα είμαστε στην πλατεία δικαστηρίων όπου γίνεται εξωραϊσμός του πρασίνου και παράλληλα  κόβουμε τον πλάτανο ο οποίος τα τελευταία 3 χρόνια έχει ξεραθεί, και στο σημείο αυτό θα αντικαταστήσουμε τον πλάτανο αν μετά τις αναλύσεις που έχουν γίνει στο έδαφος  προκύψει ότι μπορεί να μπει κάποιο δέντρο ή να γίνει κάτι διαφορετικό, κάποιο σιντριβάνι ή οτιδήποτε άλλο» τόνισε ο κ. Σεϊντής ενώ πρόσθεσε ότι αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στην πλατεία δικαστηρίων και τις μικρότερες παρεμβάσεις προς τον πεζόδρομο που οδηγεί στην Αγ. Κυριακή (καλλωπισμός των δέντρων) θα συνεχίσουν και στις παρυφές της πόλης και όπου αλλού χρειάζεται.

platanos-dikastiria3

«Προσπαθούμε να συντηρήσουμε τα υπάρχοντα δέντρα, το πράσινο της πόλης, και επιπλέον να το αυξήσουμε προσθέτοντας ότι και όπου λείπει, σε οποιοδήποτε σημείο της πόλης χρειάζεται. Θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε, προσπαθούμε για τα καλύτερο, και βάσει του σχεδίου που έχουμε κάνει θα ολοκληρώσουμε το έργο που έχουμε μέχρι το τέλος του χειμώνα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος