FOLLOW US: facebook twitter

Έκοψαν την πίτα τους στα Άνω Δολιανά

Ημερομηνία: 17-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Περιβάλλον

oreivatikos-pita-anw-doliana

Ορειβατικός Σύλλογος Πύργου

Τα.. όρη και τα βουνά πήρε για άλλη μια φορά, ο Ορειβατικός Σύλλογος Πύργου, που στην πρώτη του διήμερη χειμερινή εξόρμηση της νέας χρονιά,  στο Δασικό χωριό στα Άνω Δολιανά, έκοψε και την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

oreivatikos-pita-anw-doliana-2

oreivatikos-pita-anw-doliana-5

oreivatikos-pita-anw-doliana-1

Το πρόγραμμά τους όπως πάντα, είχε αρκετές ώρες πεζοπορίας και ορειβασία την πρώτη μέρα, στα βόρεια του όρους Πάρνωνα, διάρκειας περίπου 5 ωρών και παρά την κούραση, έτσι κι αλλιώς τα μέλη του είναι συνηθισμένα σε τέτοιο πρόγραμμα, έκοψαν στο δείπνο της πίτα τους και ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι με τσίπουρα για να ζεσταθούν, καλό φαγητό και χορό.

oreivatikos-pita-anw-doliana-6

oreivatikos-pita-anw-doliana-7

oreivatikos-pita-anw-doliana-3

Ο πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Κώστας Θεοδωρόπουλος που έκοψε την πίτα μαζί με άλλα μέλη του Δ.Σ, ευχήθηκαν να έχουν υγεία και ευτυχία στις οικογένειές τους και βεβαίως καλές αναβάσεις στον Σύλλογο! Την επόμενη μέρα, την Κυριακή το πρωί και πριν την αναχώρηση και επιστροφή τους στην Ηλεία, έκαναν έναν ωραίο περίπατο στις ομορφιές της περιοχής, έως το ιστορικό εκλλησάκι του Αη- Γιάννη απέναντι από το χωριό όπου γεύτηκαν ζεστό φαγητό και δκασκέδασαν  και μετά το μεσημέρι πήραν το δρόμο της επιστροφής από τα Άνω Δολιανά στον Πύργο.

oreivatikos-pita-anw-doliana-8

oreivatikos-pita-anw-doliana-4


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος