FOLLOW US: facebook twitter

Έκαναν Πρωτοχρονιά στο καθήκον…

Ημερομηνία: 03-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα
Σε ετοιμότητα το προσωπικό του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Γ.Ν. Πύργου μαζί με το προσωπικό φύλαξης…

 

Την ώρα που οι περισσότεροι από εμάς υποδεχόμαστε στη ζεστασιά του σπιτιού μας ή σε κάποιο γιορτινό χώρο το νέο χρόνο, κάποιοι βρίσκονταν στις επάλξεις για να αντιμετωπίσουν ότι επείγον συμβεί, για να μας βοηθήσουν αν χρειαστεί.

Μακριά από τις οικογένειες τους, μέσα στα ψυχρά κτίρια των υπηρεσιών τους είδαν το 2018 να ανατέλλει, εν ώρα εργασίας.

Στην Π.Υ. Πύργου ο υποδιοικητής Αντιπύραρχος Κωνσταντίνος Κατσαριώτης βρέθηκε πριν την αλλαγή του χρόνου κοντά στο προσωπικό που είχε βάρδια και ευχήθηκε Καλή Χρονιά, υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Ο αξιωματικός υπηρεσίας Πυρονόμος Διονύσης Κολοβέρος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, χαρά, υγεία ευτυχία και η Ελλάδα να βρει τα βήματά της προς το καλύτερο.

Στο ΕΚΑΒ ο υπεύθυνος του τομέα Ηλείας, Πάρης Παπαγεωργίου, ευχήθηκε υγεία σε όλο τον κόσμο και περισσότερα χαμόγελα. Έκανε δε, μια παράκληση στους πολίτες της Ηλείας, όσο μπορούν να μην κάνουν άσκοπη χρήση του ασθενοφόρου, γιατί οι απαιτήσεις είναι πολλές και δύσκολα ανταποκρίνεται το προσωπικό.

Η “Πρωινή” βρέθηκε εκείνες τις στιγμές δίπλα τους….

 

Στο Α.Τ. Πύργου αναμνηστική φωτογραφία από τους αστυνομικούς που είχαν βάρδια την Πρωτοχρονιά από το Αστυνομικό Τμήμα Πύργου, το τμήμα Τροχαίας Πύργου, την Υ.Α. Πύργου και το ΤΔΝ Πύργου…
Στο ΕΚΑΒ, αντιμετώπισαν περί τα δέκα περιστατικά από την αλλαγή του χρόνου έως το πρωί… Στα κενά, κατάφερε το προσωπικό βάρδιας να φάει κάτι… για τα Χρόνια Πολλά.
Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου το γιορτινό τραπέζι στρώνεται πάντα. Από εκεί και πέρα είναι θέμα τύχης αν θα σηκωθούν αιφνίδια από αυτό οι πυροσβέστες βάρδιας ή όχι…
Στο Κέντρο Διαβιβάσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας το γνωστό “100” ο Παναγιώτης Καρούμπαλης, ήταν υπεύθυνος βάρδιας στην αλλαγή του χρόνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος