FOLLOW US: facebook twitter

Έθεσαν βάσεις για την συνεργασία τους: Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Λιμενάρχη Κατακόλου στο Δήμαρχο Πύργου

Ημερομηνία: 22-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Την επίσκεψη του νέου Λιμενάρχη Κατακόλου Δημήτρη Παπαηλιού, δέχτηκε χθες στο Λάτσειο ο Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής.

Ο κ. Λιατσής, υποδέχτηκε με ζεστά λόγια τον νέο Λιμενάρχη, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντα του και δήλωσε πως ευελπιστεί στην καλή συνεργασία τόσο με τη δημοτική αρχή όσο και με τη διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου.

«Το Κατάκολο έχει παράδοση να περνούν αξιωματικοί καριέρας και ο σημερινός Λιμενάρχης είναι ένας από αυτούς. Βέβαια δικαιολογείται να έρχονται στο Κατάκολο τέτοιου επιπέδου αξιωματικοί γιατί το Κατάκολο είναι ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικού λιμένες της χώρας.

Πιστεύω ότι η συνεργασία θα είναι πολύ καλή και τα μικρά προβλήματα που ενδεχομένως αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι που έχουν δύσκολα καθήκοντα, θα βρουν λύση μέσα και  από την επιμέλεια τη δική μας. Πιστεύω ότι καλή συνεργασία θα έχει και με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο».

Με τη σειρά του, ο νέος Λιμενάρχης, εξέφρασε την χαρά του για την υποδοχή και τόνισε πως σε επίπεδο επίσημων επισκέψεων, ο κ. Λιατσής είναι ο δεύτερος μετά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ηλείας. «Θα χαρώ να συνεργαστούμε και να γνωρίζεται ότι πραγματικά προσμετρώ τις λέξεις σας και τη βοήθεια σας σε κάθε μας βήμα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος