FOLLOW US: facebook twitter

Άφοβος Βροχίτσας- Προοδευτική 0-2

Ημερομηνία: 20-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

proodeutiki

Έκανε το καθήκον της

Την πρόκρισή της στην γ’ φάση του κυπέλλου Ηλείας εξασφάλισε η Προοδευτική, η οποία επικράτησε με 2-0 του Άφοβου στην Βροχίτσα, ο οποίος, παρά την διαφορά δυναμικότητας, πάλεψε.

Πιο αναλυτικά, ήταν ένα δυνατό παιχνίδι με ελαφρά υπεροχή της Προοδευτικής, η οποία παρατάχθηκε χωρίς το Νικολετάκη που ήταν στον πάγκο. Πολύ καλά στάθηκε ο Άφοβος, ο οποίος στο 18’ και 25’ είχε δυο καλές ευκαιρίες με τους Μπαντουρόφσκι και Τζίφα, που ήταν άστοχοι από κοντά.

Η ομάδα της Μανολάδας προηγήθηκε στο σκορ στο 8’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπουρλάκη σε «ακούσιο» χέρι του Παππά, ενώ στο 48’ με κεφαλιά από κοντά ο Λιακόπουλος έγραψε το τελικό 0-2 και στο 72’ η προσπάθεια του Παντελή (μακρινό σουτ) σταμάτησε στο δοκάρι.

Εν κατακλείδι κόντρα σ’ έναν αντίπαλο που προσπάθησε η Προοδευτική πέρασε ένα εύκολο, όπως αναμενόταν, απόγευμα, χωρίς να χρειαστεί οι παίκτες της να πιεστούν.

Από τους νικητές διακρίθηκαν οι Λαζανάς, Ορλώφ, Ζ. Βαλογιάννης, Μπουρλάκης, ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισαν οι Τσελος, Παππάς, Τζίφας.

Οι συνθέσεις

ΑΦΟΒΟΣ: Κανελλόπουλος, Ντούνας, Τσέλος, Κατελούζος, Παππάς, Μπελόκας, Ζέρβας (66’ Κωνσταντακόπουλος), Ιω. Μπαντουρόφσκι, Μπούτσκα (85’ Ιω. Ψυχογιός), Φωτόπουλος, Δ. Τζίφας.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Σταθόπουλος, Κατσιμιτσίρης (68’ Βασιλόπουλος), Γ. Πέρδικας, Λαζανάς, Ορλώφ (66’ Ε. Σάμαρης), Ζ. Βαλογιάννης, Π. Σάμαρης, Α. Βαλογιάννης, Παντελής, Μπουρλάκης, Τόγιας (λτ 30’ Λιακόπουλος).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος