FOLLOW US: facebook twitter

Άρση επικινδυνότητας Ε.Ο. Πύργου-Αρχ. Ολυμπίας-όρια N. Ηλείας

Ημερομηνία: 27-10-2017 | Συντάκτης:

Νέες δημοπρατήσεις από την ΠΔΕ για συντήρηση – αποκατάσταση του οδικού δικτύου

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνεχίζει τις παρεμβάσεις της με οδικά έργα για τη συντήρηση και αποκατάσταση τμημάτων του εθνικού οδικού δικτύου Δυτικής Ελλάδας, με γνώμονα την άρση της επικινδυνότητας και τις ασφαλείς μετακινήσεις.

«Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα υλοποιούμε  το ολοκληρωμένο  στρατηγικό  σχέδιο παρεμβάσεων στο εθνικό οδικό δίκτυο της Δυτικής Ελλάδας.  Επιτελείται ένα τεράστιο έργο για την δρομολόγηση του οποίου αξίζουν συγχαρητήρια στο δυναμικό της  Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας μας,  γιατί  αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο το κονδύλι ύψους 35,5 εκατ ευρώ, το οποίο διεκδικήσαμε και εξασφαλίσαμε από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, με σκοπό να παρέχουμε ασφαλείς και σύγχρονες οδικές υποδομές στους πολίτες» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Στο πλαίσιο αυτό, το επόμενο διάστημα θα διενεργηθούν οι παρακάτω δημοπρατήσεις που αφορούν την Ηλεία. «Συντήρηση – αποκατάσταση και άρση της επικινδυνότητας της Ε.Ο. Πύργου – Αρχαίας Ολυμπίας – Όρια νομού Ηλείας». Το έργο έχει προϋπολογισμό  6.000.000 ευρώ και θα δημοπρατηθεί  επίσης στις 7 Δεκεμβρίου 2017.

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχες σημαντικές  παρεμβάσεις έχουν προγραμματιστεί στην  Ε.Ο. 33 «Πατρών – Τριπόλεως» (πρώην 111), για συντήρηση – βελτίωση και άρση της επικινδυνότητας, με προϋπολογισμό με  7.000.000 ευρώ, που δημοπρατείται   στις  5 Δεκεμβρίου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος