FOLLOW US: facebook twitter

Άνοιξε τις πύλες του το χιονισμένο Παραμυθοχώρι Λεχαινών!

Ημερομηνία: 22-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Δεκάδες παιδιά παρά το τσουχτερό κρύο, ντυμένα με μπουφάν και σκουφάκια αλλά με απίστευτο κέφι, διασκέδασαν το βραδάκι της Τετάρτης στην πλατεία Αγίου Δημητρίου στα Λεχαινά, στην πρώτη μεγάλη γιορτή στο χιονισμένο Παραμυθοχώρι που άνοιξε τις πύλες του για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Η έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στα Λεχαινά που διοργανώνονται υπό την αιγίδα του Εθιμοτοπικού Ομίλου, έγινε με συναυλία της Φιλαρμονικής που έπαιξε κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια, με πυροτεχνήματα  που έσκιζαν τον ουρανό και βεβαίως με… χιονοπόλεμο, αφού τι χιονισμένο Παραμυθοχώρι θα ήταν αυτό χωρίς χιόνι!!!

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο φωταγωγήθηκε μέσα σε ένα τρελό πανηγύρι γιορτής και χαράς, τα παιδιά διασκέδασαν με το ξωτικό και τον Άγιο Βασίλη, με facepainting στα προσωπάκια τους, αλλά και βόλτα με την άμαξα και την συμμετοχή του Ομίλου Φιλίππων Ανδραβίδας  ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. Οι μεγαλύτεροι που συνόδευαν τα παιδιά κεράστηκαν ζεστό κρασί με πορτοκάλι και γαρύφαλλα και βεβαίως συμμετείχαν στο… χιονοπόλεμο! Μια φανταστική βραδιά χαράς και κεφιού! Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται και όλες τις υπόλοιπες μέρες και το Παραμυθοχώρι θα είναι το επίκεντρο.

Ειδικότερα οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν μέχρι και τις 28 Δεκέμβρη, ενώ σε αυές συμβάλλουν ο σύλλογος Φιλιππων Άνδραβιδας(Ο Σπαρτακος), η Αθλητικη Ενωση Λεχαινων Α.Ε.Λ, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμονων των μαθητών του Α Δημοτικού Σχολείου Λεχαινών και φυσικά η Φιλαρμονική Λεχαινων.

Φωτογραφίες: Ανδρέας Μίγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος