FOLLOW US: facebook twitter

Άνοιξε τα φτερά της και στη Θεσσαλονίκη η Μικτή Χορωδία Πύργου

Ημερομηνία: 20-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Μια ακόμα αξιόλογη εμφάνιση, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, έκανε η  Μικτή Χορωδία Πύργου που συμμετείχε στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, ένα φεστιβάλ που διήρκησε τρεις μέρες, από  Παρασκευή 9 μέχρι Κυριακή 11 Μαρτίου.

Η Μικτή Χορωδία Πύργου προσκεκλημένη της Δημοτικής Μικτής Χορωδίας Πανοράματος, της οποίας ο μαέστρος της κ. ΒίκτωραςΓλυκίδης είναι  και ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του τριήμερου Φεστιβάλ. παρουσίασε το πρόγραμμα της, την Κυριακή 11 Μαρτίου στο Πολιτιστικό κέντρο Πανοράματος, Αμφιθέατρο Σταύρος Κουγιουμτζής, μαζί με άλλες πέντε χορωδίες: (την Δημοτική Μικτή Χορωδία Αλμυρού Βόλου, την Δημοτική  Μικτή Χορωδία Πυλαίας , την Δημοτική  Μικτή Χορωδία Πανοράματος, την Μικτή Χορωδία Πολιτιστικού Συλλόγου Κοραής , και τη Μικτή χορωδία Μ.Γ.Σ.Σ. Θερμαϊκός).

Στο τριήμερο φεστιβάλ  παρουσιάστηκαν συνολικά 18 χορωδίες. Παρουσιάστρια του φεστιβάλ ήταν η κ.Ντάνη Ανδρικάκη-Δωρή της οποίας η καταγωγή είναι από τη Γαστούνη Ηλείας και διαμένει στη Θεσσαλονίκη. Η κ. Ντάνη Ανδρικάκη  εξέφρασε τη χαρά της και τον ενθουσιασμό της που θα παρουσίαζε μια χορωδία από την Ηλεία. Μίλησε με λόγια καρδιάς για τις ομορφιές της Ηλείας, το Κατάκολο, την Ολυμπία, την Κυλλήνη. Η Μικτή Χορωδία Πύργου σε ανταπόδοση της φιλοξενίας της Δημοτικής Χορωδίας Πανοράματος την κάλεσε στο 3ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ  Αρχαίας Ολυμπίας, που  θα πραγματοποιηθεί στην Ολυμπία στις 7 και 8 Ιουλίου 2018.

Εκτός από το φεστιβάλ της Αρχαίας Ολυμπίας η Μικτή Χορωδία Πύργου θα πραγματοποιήσει Χορωδιακή Συνάντηση στον Πύργο στις 14 Απριλίου και θα φιλοξενήσει την Δημοτική Χορωδία Άργους Τελέσιλλα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος