FOLLOW US: facebook twitter

Άνοιξε η γη και τον κατάπιε: Ενισχύονται οι δυνάμεις έρευνας για τον εντοπισμό του Κώστα Παπαηλιού

Ημερομηνία: 02-08-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Άκαρπες απέβησαν για δεύτερη ημέρες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 78χρονου Κώστα Παπαηλιού που εξαφανίστηκε στην περιοχή της Νεμούτας το απόγευμα της περασμένη Κυριακής. Οι έρευνες συνεχίστηκαν με αμείωτο ρυθμό από δυνάμεις της Πυροσβεστικής με ειδικά κλιμάκια διασωστικού σκύλου και πεζοπόρων τμημάτων της 1ης και της 6ης ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας, αλλά και συγχωριανών του.

Ο γιος του 78χρονου δεν λείπει στιγμή από τις έρευνες και με αγωνία παρακολουθεί και συμμετέχει σε όσα γίνονται. Χθες το πρωί οι δυνάμεις «χτένισαν» ξανά την ευρύτερη περιοχή, ενώ στάθηκαν και σε σημεία πιο δύσβατα που δεν είχαν ερευνήσει και τόσο καλά τις προηγούμενες ημέρες. Εστίασαν ξανά στο χωράφι από το οποίο βρισκόταν μαζί με την κόρη και τη σύζυγό του ο 78χρονος πριν εξαφανιστεί και έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή κάθε γωνιά γύρω από αυτό, καθώς υπάρχει σε μια πλευρά και γκρεμός. Ερεύνησαν και τους πιθανούς δρόμους που μπορεί να ακολούθησε τη συγκεκριμένη στιγμή όταν χάθηκαν τα ίχνη του. Η περιοχή είναι εξαιρετικά δασωμένη και δύσβατη και κάποια σημεία είναι εξαιρετικά επικίνδυνα.

Το πρωί της Τετάρτης αναμένεται να προστεθεί στις έρευνες και ελικόπτερο της Αστυνομίας για έναν έλεγχο από αέρος στην ευρύτερη περιοχή. Να σημειώσουμε πως χθες οι Αρχές δοκίμασαν να ερευνήσουν από αέρος στο μέτρο του δυνατού την περιοχή και στοχευμένα σημεία με τη χρήση Drone.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος