FOLLOW US: facebook twitter

Άνοιξαν οι εκδηλώσεις για το «Abelon Festival» στο Κτήμα Μπριντζίκη: Πρεμιέρα με ρεμπέτικη συνάντηση

Ημερομηνία: 03-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Με μια εξαιρετική ρεμπέτικη συνάντηση, από τα μουσικά σχήματα «Της Στιγμής» και «Ρεμπέτικο Τρίο», έκανε πρεμιέρα την Κυριακή το βράδυ για τις καλοκαιρινές του εκδηλώσεις, το «Abelon Festival», στο υπαίθριο θεατράκι του μαγευτικού κτήματος Μπριντζίκη στην κοιλάδα του Εννιπέα, την οποία παρακολούθησε αρκετός κόσμος. Η ρεμπέτικη βραδιά, επιφύλαξε στο κοινό ένα όμορφο ταξίδι στο ελληνικό αστικό λαϊκό τραγούδι που εμφανίστηκε στα τέλη του 19ουαιώνα και τόσο έχει αγαπηθεί σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το Ρεμπέτικο τρίο αποτελούσαν οι Κανέλλα Πολιτοπούλου (φωνή-ακκορντεόν), Γιώργος Καφεντζής (φωνή-μπουζούκι), Κωνσταντίνος Μπαφατάκης(φωνή-κιθάρα) και το δεύτερο σχήμα «Της Στιγμής» οι Γεωργία Δημοπούλου (φωνή), Ανδρέας Λαμπρόπουλος (φωνή-μπουζούκι-κιθάρα), Θωμάς Λιαπόπουλος (φωνή-μπουζούκι-κιθάρα). Υπέροχες φωνές όλοι, κυρίως η Κανέλλα  Πολιτοπούλου και η Γεωργία Δημοπούλου, μια βραδιά γεμάτη αγαπημένα τραγούδια του λαϊκού και ρεμπέτικου ρεπερτορίου.

Να σημειώσουμε ότι  όλες οι εκδηλώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο, ενώ υπάρχει και κυλικείο όπου ο καθένας μπορεί να προμηθευτεί τα προϊόντα του οινοποιείου, κρασί και μπύρες καθώς και αναψυκτικά και σνακς σε χαμηλές τιμές. Στο  «Abelon Festival», μας περιμένουν και άλλες ακόμα όμορφες καλλιτεχνικές βραδιές με πλούσιο πρόγραμμα, ενώ η επόμενη μουσική συνάντηση είναι την Κυριακή 8 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ Live Concert «Melting Vox Radio»μετους: The Granites, ΕλεύθερηΠτώση, G. A. Trio.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος