FOLLOW US: facebook twitter

Άδικη ήττα στη Θήβα

Ημερομηνία: 26-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

asteras-thiva

Θήβα-Αστέρας Αμαλιάδας 2-0

 Ο Αστέρας είχε δύο δοκάρια με το σκορ στο 1-0

Σε ένα βαρύ τερέν από τη συνεχή βροχόπτωση της προηγούμενης μέρας στη Θήβα, ο Αστέρας, υπό το βλέμμα 20 περίπου φιλάθλων του που ταξίδεψαν στην πόλη της Βοιωτίας, ηττήθηκε 2-0 στο εξ αναβολής παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής. Ένα αποτέλεσμα άδικο για τους «βυσσινί», αφού έχασαν πολλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουν,  ενώ είχαν και δύο δοκάρια. Έτσι, ο Αστέρας έμεινε στους 15 βαθμούς και την Κυριακή ακολουθεί νέο εκτός έδρας παιχνίδι, στη Χαλκίδα.

1-0 στο 10΄

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους γηπεδούχους, να σκοράρουν σχετικά νωρίς, μόλις στο 10ο λεπτό με απευθείας φάουλ του Αλβανού μεσοαμυντικού Ρόμπινσον Μπέκα από 30 μέτρα. Δύο λεπτά μετά ο Μπαρμπαρούσης έχασε ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν από καλή θέση μέσα στην περιοχή πλάσαρε λίγο άουτ. Ο Αστέρας συνέχισε να πιέζει για την ισοφάριση και στο 21΄ έχασε διπλή ευκαιρία για γκολ. Οι αμυντικοί της Θήβας γύρισαν ασθενώς τη μπάλα πίσω στον τερματοφύλακα Γιώργο Μόνο, ο Παρασκευόπουλος έτρεξε να εκμεταλλευτεί το λάθος, πλάσαρε τον γκολκίπερ της Θήβας, αυτός απέκρουσε και στη συνέχεια της φάσης δόθηκε έμμεσο φάουλ υπέρ του Αστέρα, στα 6-7 μέτρα από την εστία. Στην εκτέλεση του έμμεσου, στρώθηκε η μπάλα στον Μπουτσικάκη  και αυτός σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 32΄ είχαμε κεφαλιά του Μπαρμπαρούση που μπλόκαρε ο Μόνος και στο 35΄ ένα σουτ του Μπράβου που κατέληξε και αυτό στην αγκαλιά του Μόνου.

2-0 στο 64΄

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48΄, η Θήβα απείλησε με σέντρα- σουτ του Σπανού  που έδιωξε σε κόρνερ ο Τσάμης. Στο 54΄ η βοηθός Βογιατζιδάκη, υπέδειξε λανθασμένα οφσάιντ τον Σταθάτο που βγήκε μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα της Θήβας και πλάσαρε στο δοκάρι, γεγονός που έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες των Αμαλιαδιτών. Στο 62΄, ο Αστέρας είχε και δεύτερο δοκάρι με τον Σταθάτο, μετά από σέντρα του Μπουτσικάκη, ώσπου στο 64΄ η Θήβα βγήκε γρήγορα στην κόντρα και ο Νίκος Αργυρίου νίκησε σε τετ-α-τετ τον Τσάμη κι έκανε το 2-0. Στα εναπομείναντα λεπτά, ο Αστέρας συνέχισε να έχει την εδαφική υπεροχή και στο 74΄ ο Μπράβος  και 83΄ οι Μπαρμπαρούσης Αρβανίτης (σε διπλή ευκαιρία), δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Θήβα: Μόνος, Μπέκα  (83΄ Ευσταθίου), Μεταξούλης, Γεωργίου, Τσατσαρώνης, Ευθυμίου, Κουτσούμπας (78΄Γιαλος), Δέδες, Σπανός, Μαλισσόβας, Αργυρίου.

Αστέρας: Τσάμης, Αρβανίτης, Μπαρδούσης, Μπουτσικάκης, Μπουζούρας, Μπράβος, Γκατιάγκα, Παρασκευόπουλος (46΄ Σταθάτος), Αντωνόπουλος (70΄ Παπουτσής), Μελετίδης, Μπαρμπαρούσης.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος