FOLLOW US: facebook twitter

Όμιλος Ρακετιστών Κουρούτας Αμαλιάδας: Εντυπωσιακό ξεκίνημα στην Καβάλα

Ημερομηνία: 24-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με σημαντικές διακρίσεις και μετάλλια γύρισαν από την μακρινή Καβάλα οι αθλητές του Ομίλου Ρακετιστών Κουρούτας Αμαλιάδας. Στις 16 και 17 Ιουνίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις Ακτή «ΜΠΑΤΗΣ» στην Καβάλα πραγματοποιήθηκε η 1η αγωνιστική του 7ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach-Racket 2018. Συμμετείχαν 36 αθλητές και 7 αθλήτριες από όλη την επικράτεια σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που είχαν τεθεί από την Ε.Φ.Ο.Α. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος Ρακετιστών Κουρούτας Αμαλιάδας συμμετείχε στους αγώνες με 12 αθλητές και ήταν η πολυπληθέστερη αποστολή από τους συλλόγους που αγωνίστηκαν (εκτός της διοργανώτριας Καβάλας). Διεξήχθησαν 33 παιχνίδια σε 3 κατηγορίες. Δυάδες ανδρών 18. Τετράδες ανδρών 8. Μικτές δυάδες 7.

Στις Δυάδες Ανδρών ο Ι.Μυλωνάς και ο Φ.Καραβιας του συλλόγου της Ο.Ρ.Κ. Αμαλιάδας κατέκτησαν την 1η θέση της κατηγορίας με 525,70 πόντους. Στην 2η θέση κατέκτησαν ο Ι. Ιωακείμ και ο Α. Ιορδανίδης του Ο.Α.Ξ. Καβάλας με 403,92 πόντους και την 3η θέση οι Γ. Νικολόπουλος και Δ. Κατσης του Συλλόγου μας Ο.Ρ.Κ. Αμαλιάδας με 349,08 πόντους.

Στις Τετράδες Ανδρών μετά από ένα καταπληκτικό παιχνίδι που χειροκρότησαν θερμά όλοι οι θεατές, η ομάδα του συλλόγου της Αμαλιάδας με τους Φ. Βούλγαρη-Γ. Μιχαλόπουλο-Φ.Καραβια –Ι. Μυλωνά έκαναν 1027,11 πόντους κάνοντας ρεκόρ πόντων στην κατηγορία των ανδρικών τετράδων μετά τις αλλαγές των κανονισμών. Τη 2η θέση κατέκτησε και πάλι ο Ο.Ρ.Κ.Αμαλιάδας με τους Γ.Νικολόπουλο-Κ.Πλατανίτη-Δ.Κατση-Σ. Πλατανίτη και σκορ 875,39 πόντους. Στην 3η Θέση για την ομάδα του Α.Ο.Ξ. Καβάλας οι Α.Ιορδανίδης- Ι.Ιωακείμ-Κ. Βούλτσιος-Κ.Κωστόπουλος με σκορ 737,06 πόντους.

Η βαθμολογία

Εξαιρετικές επιδόσεις παρουσίασαν επίσης και άλλες ομάδες που τερμάτισαν σε υψηλές θέσεις τις γενικής κατάταξης. Κατόπιν των αποτελεσμάτων της 1ης Αγωνιστικής του 7ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach-Racket 2018 η βαθμολογία των συλλόγων διαμορφώνεται ως εξής:

ΔΥΑΔΕΣ ΑΝΔΡΩΝ

1. Ο.Ρ.Κ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 12 βαθμοί.
2. Ο.Α.Ξ.ΚΑΒΑΛΑΣ 9 βαθμοί.
3. Α.Ο.ΡΑ. ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ 7 βαθμοί.
4. PASARELLAS CLUB 5 βαθμοί.
5. Α.Ο.Ξ. ΛΑΡΙΣΑΣ 3βαθμοί.

ΤΕΤΡΑΔΕΣ ΑΝΔΡΩΝ

1. Ο.Ρ.Κ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ 12 βαθμοί
2. Ο.Α.Ξ. ΚΑΒΑΛΑΣ 9 βαθμοί.
3. Α.Ο.ΡΑ.ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ 7 βαθμοί.
4. Α.Ο.Ξ. ΛΑΡΙΣΑΣ 5 βαθμοί.

ΜΙΚΤΕΣ ΔΥΑΔΕΣ

1.PASARELLAS CLUB 12 βαθμοί.
2. Α.Ο.Ξ. ΑΙΓΙΝΑΣ 9 βαθμοί.
3. Ο.Α.Ξ. ΚΑΒΑΛΑΣ 7 βαθμοί.

Επόμενο μεγάλο ραντεβού για τους φίλους της Ξυλορακέτας στις 7 και 8 Ιουλίου στην Κουρούτα σε μια αγωνιστική που είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει το ενδιαφέρον όλης της Ελλάδας, καθώς οι μεγαλύτεροι αθλητές πανελλαδικά έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν! Ο Ο.Ρ.Κ.Α, ο Όμιλος από την Ηλεία, με συνεχή ανοδική παρουσία 5 χρόνων στα δρώμενα της περιοχής θα αναβιώσει στιγμές 2015, χρονιά που έγινε το προηγούμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Κουρούτα, τότε που οι φίλοι της Ξυλορακέτας είχαν γεμίσει ασφυκτικά τις κερκίδες και τους χώρους του γηπέδου του Ο.Ρ.Κ.Α..


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος